11-20-2015, 22:51
siema:p
Już mnie tu nie spotkacie, dlaczego?
* ten serwer to monotomia, żadnych zmian, ciągle to samo. Edycje trwają tu dekade a cichy jest tylko w stanie zmienic zbrojki na pvp.
* nudzi mi się wbijanie tego samego 5-ty raz... W sumie grałem tu 2 lata
* gracze... Dużo by tu gadac... Wszyscy wiedzą o co chodzi.
* cheaterzy nadal są. Zwłaszcza na pvp, aury i antiknocki. W sumie się nie dziwię że trzech typow cos robi, 4-ty ma wysrane a developerzy spią czyli można powiedziec "Dream Team"
* Forum nie jest już tak fajne jak chociażby 1,5 roku temu. Plagiaty w off-topicu i "siema jest admin?"
* Kwestia HAJSU... Rangi mają dawac rożne dodatki ułatwienia, a nie zwalniac z ograniczen.
Dzięki wszystkim za grę i miło spędzony czas z wami. Nq =)
//CruQ
Już mnie tu nie spotkacie, dlaczego?
* ten serwer to monotomia, żadnych zmian, ciągle to samo. Edycje trwają tu dekade a cichy jest tylko w stanie zmienic zbrojki na pvp.
* nudzi mi się wbijanie tego samego 5-ty raz... W sumie grałem tu 2 lata
* gracze... Dużo by tu gadac... Wszyscy wiedzą o co chodzi.
* cheaterzy nadal są. Zwłaszcza na pvp, aury i antiknocki. W sumie się nie dziwię że trzech typow cos robi, 4-ty ma wysrane a developerzy spią czyli można powiedziec "Dream Team"
* Forum nie jest już tak fajne jak chociażby 1,5 roku temu. Plagiaty w off-topicu i "siema jest admin?"
* Kwestia HAJSU... Rangi mają dawac rożne dodatki ułatwienia, a nie zwalniac z ograniczen.
Dzięki wszystkim za grę i miło spędzony czas z wami. Nq =)
//CruQ