Witam, zbanowano mnie dzisiaj bezpodstawnie. To, że bylam dodana na jej działce automatycznie oznaczyło bana dla mnie.To dziecko podało nam hasło wczoraj i powiedziało zebyśmy wszystko zniszczyly bo chce zbudować nowy i byśmy jej pomogli, a teraz nagle jakieś "pomocy" i ban dla wszystkich tam? Prosze o odpowiedz.
Bułka nie wiem jak można tak kłamać to ze złożyłam skargę na waszego kolegę w skutku czego został zbanowany nie jest powodem do takich kłamstw
A poza tym chyba nie przezytalas tego dwa razy to jest tak nielogiczne i nierealne
Nielogiczne? To jest bardzo logiczne, sama podawałaś nam hasło i znowu kłamiesz, tak jak na serwerze nie dość, że oszukujesz tam to i jeszcze przez Ciebie mamy bana.
Dla twojej informacji masz bana za wlamanie na konto i doszczetne znisczenie zgadzam sie z decyzja puyana
Ale ja Ci się nie włamałam na konto? I sama pisałaś wczoraj byśmy Ci pomogły ją zniszczyć bo chcesz przebudować a ze zniszczeniem jej jest wiele pracy..
nic ci nie podawalam ty wredna (domysl sie) aadmin jest po mojej stronie
Jeszcze mnie obrażasz? Ja tutaj próbuje dojść do porozumienia.
takimi klamstlami nie dojdziesz
lepiej sie przyznaj
Mam sie przyznać ale do czego? Do tego, że nic nie zrobiłam?
Przez twoje wieczne klamstwa mamy bana za cos co sama kazalas/pozwolilas zrobic.
nie klam juz ale musze przyznac masz dar do tego a na bana zaslugujesz