04-08-2015, 15:45
NIE BĘDE OWIJAŁ W BAWEŁNE JEST NA SERWERZE OSZUT A WG 2 OSZUSTÓW NICKI TO
lay_hard i BrunoKaster oni mają mk hortex125 chyba mefedron chyba drogi cichusku spr to prosze..
A zeby tylko mk to tam bym przymkną oko mają aure na pewno zobacz sobie jak masz czas na duzee pvp i popatrz na play harda.I to nie jest najgorsze bo aurowców jest duzooo on z brunokasterem wkradja sie na dodane konta i kradną graczy w 2 dni są najbogatrzymi na serwerze. Mnie okradli 2 razy na 2 dzialkach.Prosze uprzejmie o sprawdze nie tych kont i zapytanie czy ktos z graczy nie został okradziony bo nie tylko mnie zapewne okradli prosze o zetelne rozpatrzenie mojej prosby ..pozdrawiam adminów

lay_hard i BrunoKaster oni mają mk hortex125 chyba mefedron chyba drogi cichusku spr to prosze..A zeby tylko mk to tam bym przymkną oko mają aure na pewno zobacz sobie jak masz czas na duzee pvp i popatrz na play harda.I to nie jest najgorsze bo aurowców jest duzooo on z brunokasterem wkradja sie na dodane konta i kradną graczy w 2 dni są najbogatrzymi na serwerze. Mnie okradli 2 razy na 2 dzialkach.Prosze uprzejmie o sprawdze nie tych kont i zapytanie czy ktos z graczy nie został okradziony bo nie tylko mnie zapewne okradli prosze o zetelne rozpatrzenie mojej prosby ..pozdrawiam adminów