mozna dawac warny, ale ja osobiscie wole usunac lub zamknac temat bo sa to tylko dwa klikniecia (zaznaczenie i potwierdzenie), natomiast jakbym mial dawac warna, to musialbym uzupelnic kilka pol i wybrac kilka opcji, normalnie jak jakas ankieta xd
No.. ja dostawałem warny za spam gdy napisałem 1 słowo na temacie ale teraz to można zamykać
Konfidencić na maluchy
Pamietam jak jeszcze Ja i Viper bylismy modami to za brak wzoru dawalismy warna xd nawet chyba za ortografie i spam dawalismy warna :p
» (zgłoś) Viper - 26-02-16:12 -- AZ MU W PIENTY PUJDZIE
» (zgłoś) Viper - 26-02-16:11 -- BUNTOWNIK JEDEN ZARAZ MU W SKURE WLEJE
a ja jestem za przywróceniem warna, bo gdy ktoś nie napisze wzoru to nic się nie dzieje, ale gdy ja kogoś o to upomniałem to dostałem bodajże 2 pkt za ,,posty nic nie wnoszące do tematu,,
Jeśli masz ochotę odwiedzaj kanał
rzepielinki
Tu możesz dać mi reputałkę:
<click>
Odwdzięczę się
Przywrócić warna chce aby:
- Jak ktoś cheatuje i daje skarge to nie daje wzoru (lub nie podaje swojego nicku) specjalnie aby bana omijać.
- W wyszukaniu szybciej się znajdzie.
Von Tapatalk geschickt
Mati, gdybym ja miał Cię karać za wszystkie posty nie na temat, rozwalające itd., to serdecznie pozdrawiam ;p
I tak jest lekko, nie trzeba zmieniać według mnie. Za nadmierne spamowanie już coś tam dajemy. I jak Cichusek napisał, nie chce nam sie xd
A ty patryk to potwierdzasz te warny tylko np. tutaj ;p
http://forum.sky-land.pl/showthread.php?...#pid115082 (edit: post został usunięty przez innego moderatora)
Don't be so serious. Please.
Najlepiej od razu dac 100 % i po sprawie tak jak to kiedys sie robilo
» (zgłoś) Viper - 26-02-16:12 -- AZ MU W PIENTY PUJDZIE
» (zgłoś) Viper - 26-02-16:11 -- BUNTOWNIK JEDEN ZARAZ MU W SKURE WLEJE
a co za roznica czy dajemy warna, czy po prostu zamykamy temat?
przeciez to widac jak ktos sie w ogole nie stosuje do wzorow, a ktos inny tak.
poza tym ten wzor to tylko sprawa umowna, zeby te skargi wygladalo jakos (mowia co ma byc zawarte), a to w jakiej kolejnosci to bedzie i co tam sie znadzjdzie, to akurat mi to nie robi roznicy, byle dalo sie cos z tego zrozumiec.