Wątek Unban
Cześć wszystkim, to ja erigzon. 
Chciałbym bardzo wszystkich serdecznie przywitać i przeprosić, w szczególności administracje za moje skandaliczne zachowanie, które miało miejsce kilka mies temu. Przemyślałem sobie kilka spraw i chciałbym powrócić na serwer. Czy jest możliwość otrzymania unbana? Pozdrawiam serdecznie Smile
Witam, tutaj 9zuk również chciałem was przywitać i przeprosić, w szczególności administrację (h3zquu, Rejwx, Osadnik), zachowanie było bardzo głupie i niedorosłe, chciałbym powrócić na serwer i obiecuję poprawę swojego zachowania, czy jest szansa w niedługim czasie na otrzymanie unbana?
 Pozdrawiam
Cześć, ja również chciałbym przeprosić cały serwer a w szczególności Cichuska za moje niedojrzałe zachowanie, chciałbym też wrócić na serwer i obiecuję poprawę. Czy mógłbym otrzymać unbana? 

Pozdrawiam, nick: kucuaf
[Obrazek: ROBeSFg.png]
(07-13-2026, 19:21)szklarski napisał(a): [Obrazek: ROBeSFg.png]

co za legenda
Witam wszystkich Roko1074 tutaj,
chciałbym zostać odbanowany i wrócić ze względu na chęć pogrania na serwerze jakim jest skyland. Ban był bardzo dawno temu, przepraszałem za niego kilkukrotnie wyrażając skruchę, lecz bez odzewu. Buzaczki i wszystkiego dobrego
Pozdrowienia dla wszystkich zgromadzonych Big Grin ja tylko po informacje i już mnie niema
(07-12-2026, 22:49)323minecraft napisał(a): Cześć wszystkim, to ja erigzon. 
Chciałbym bardzo wszystkich serdecznie przywitać i przeprosić, w szczególności administracje za moje skandaliczne zachowanie, które miało miejsce kilka mies temu. Przemyślałem sobie kilka spraw i chciałbym powrócić na serwer. Czy jest możliwość otrzymania unbana? Pozdrawiam serdecznie Smile
chciec to sobie mozna, ale zasluzyc tez trzeba, a widze ze u was za wiele sie nie zmienilo.
[Obrazek: Ck2Euwj.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości