02-27-2026, 23:35
(02-27-2026, 16:59)h3zquu napisał(a):Po 1(02-26-2026, 21:10)ForTheNextTrick napisał(a):chciales, to masz:(02-26-2026, 21:07)h3zquu napisał(a): nie.
Jakas konkrenta argumentacja? Mysle ze przydalaby sie nowa energia i wiekszy zasob administracji aby zycie na serwerze bylo milse i spokojniejesze. Kto mialby byc adminem jak nie taka osoba jak ja???
z twoich argumentow wynika to, ze grasz na serwerze 12 lat, co nie znaczy ze masz jakiekolwiek doswiadczenie w tym do czego aplikujesz, nadmiernie smiejesz sie z tego ze nie wiesz jak odpalic tracera na chacie, albo nie wiesz kto gra na multikoncie, a pozniej prawda wychodzi na jaw gdy sie pali grunt pod nogami. "kto jak nie ja?" a znalazlbym dwie osoby, ktore bardziej pasuja niz ty. ;p
dla mnie takich kretaczy nie potrzeba, ani nie potrzebujemy nikogo dodatkowego i prosze nie brac jako argument rejwxa, bo on jest nadal w administracji i nie widze dalej tego, zeby to sie zmienilo. ponawiam to co pisalem juz wczesniej: jest to glownie decyzja cichego, ale tez i moja, senwiego oraz seby kto dolaczy do ekipy, bo i my musimy sie zgodzic na wspolprace, a ja sie nie zgadzam na to zeby ciebie wziac do administracji, tyle. pomijam fakt, ze pisales na chacie na mc ze nie miales nigdy bana, a masz jednego bana za cheaty od samego Osadnika sprzed nawet nie roku, wiec klamczuszek tez jestes.
No nie mam doswiadczenia, zawsze musi byc ten pierwszy raz, chociaz mysle ze nie ciezko nauczyc sie pare komend i zasad - ktore mysle ze i tak juz znam patrzac po dlugosci banow etc
To ze masz kija w dupie i nie czaisz zartow to nie moja sprawa, mysle ze kazdy wie ze to jest dla beki
To ze mialem bana to chyba oczywiste - tak jak to ze udaje niewinnego. Powinienes sie nauczyc odrozniac ironie od prawdy. A co do banow do wiadomo jak jest, ty skonczyles z permem a w administracji jestes XDD
Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba