czasowy teleport
chcialbym zaproponowac dodanie bloku "czasowego teleportu", tzn. stawiajac ten blok w dowolnym miejscu (w tym netherze, surowcowej), mozna by sie do niego teleportowac jednorazowo komenda przez 15 minut. po teleportacji lub zniszczeniu przez innego gracza blok znika nieodwracalnie
  Odpowiedz
jezeli da rade ustawic limit ze 3 bloki takie mozesz postawic od restartu do restartu (czyli 3 na dzien) to jestem za.
  Odpowiedz
(10-11-2025, 21:19)h3zquu napisał(a): jezeli da rade ustawic limit ze 3 bloki takie mozesz postawic od restartu do restartu (czyli 3 na dzien) to jestem za.

dobry pomysl, tylko tez te bloki nie musialyby byc specjalnie drogie w produkcji Tongue

dodatkowo (zeby nie pisac nowego tematu), mozna by rozwazyc zmniejszenie ceny netheru dla graczy bez platnych rang. obecne 6500$ to bardzo duzo patrzac na to, ze osoba bedaca TOP43 najbogatszym graczem musialaby wydac 10% swoich pieniedzy zeby wejsc do piekla na 3 godziny
  Odpowiedz
(10-12-2025, 01:24)szklarski napisał(a):
(10-11-2025, 21:19)h3zquu napisał(a): jezeli da rade ustawic limit ze 3 bloki takie mozesz postawic od restartu do restartu (czyli 3 na dzien) to jestem za.

dobry pomysl, tylko tez te bloki nie musialyby byc specjalnie drogie w produkcji Tongue
i tu jest haczyk. nie chcialbym wykorzystywac do tego podstawowych przedmiotow pokroju diamentu itp, ale mysle ze mozna wcisnac crafting w postaci totemu na srodku + wokol bloki kwarcu. uwazam ze patrzac na to co sie dzieje nie jest to drogi crafting + mozemy inaczej wykorzystywac wtedy totemy i bloki kwarcu, ktorych nie przywrocimy do normalnej postaci surowca.
  Odpowiedz
(10-11-2025, 17:55)szklarski napisał(a): chcialbym zaproponowac dodanie bloku "czasowego teleportu", tzn. stawiajac ten blok w dowolnym miejscu (w tym netherze, surowcowej), mozna by sie do niego teleportowac jednorazowo komenda przez 15 minut. po teleportacji lub zniszczeniu przez innego gracza blok znika nieodwracalnie

fajne pozdrawiamn jestem za
Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba Heart 
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości