Odwołanie bana Maltixoon i konta Teptak_og
Szanowna Administracjo,

Piszę w sprawie nałożonego bana za multi konta na moim IP. Rozumiem, że z punktu widzenia regulaminu może to wyglądać podejrzanie, jednak chciałbym wyjaśnić sytuację i prosić o ponowne rozpatrzenie sprawy.

Na moim IP znajduje się łącznie 5 kont: xOliver1337, Teptak_og, Kaczkacz12, Maltixoon oraz Teptak. Aktualnie aktywnie używane są jedynie dwa konta: moje oraz mojego brata. Wyjaśnię, dlaczego pozostałe konta były logowane:

1. Kaczkacz12 – To konto należące do mojego brata, który chciał jedynie sprawdzić, czy coś jeszcze znajduje się na jego starym koncie.

2. Maltixoon – Konto, z którego korzystałem dawno temu na trybie Waterblock, również chciałem tylko sprawdzić, czy cokolwiek na nim zostało.

Oba te logowania były jednorazowe i miały na celu wyłącznie sprawdzenie stanu starych kont. Nie były używane do gry, handlu czy jakiejkolwiek innej aktywności, która mogłaby wpłynąć na rozgrywkę lub naruszyć regulamin serwera.

W związku z tym uważam, że ban za multi konta jest nieuzasadniony, ponieważ używane są wyłącznie dwa konta, a pozostałe były sprawdzane sporadycznie i bez żadnych nieuczciwych intencji. Proszę o wzięcie pod uwagę tych wyjaśnień i o zniesienie bana.

Z góry dziękuję za zrozumienie i rozpatrzenie mojej prośby.

Z wyrazami szacunku,
xOliver1337
TNT
Szanowna Administracjo 

Moge prosic o rozpatrzenie sprawy?
TNT
Szanowny Panie,

Dziękujemy za przesłanie wyjaśnień dotyczących nałożonego bana na Pana konto. Po dokładnym rozpatrzeniu sprawy, muszę poinformować, że decyzja o blokadzie konta została zmieniona. Ban za cheaty oraz multi konta (mk) łącznie wynosi 10 dni.

Rozumiemy, że jedno z kont należy do Pana brata, jednakże nie mamy możliwości zweryfikowania tej informacji w sposób, który pozwalałby na jednoznaczną ocenę sytuacji. Zgodnie z regulaminem serwera, każde logowanie na konta z tego samego adresu IP może zostać uznane za naruszenie zasad dotyczących multi kont.

Proszę o zrozumienie, że przestrzeganie zasad jest kluczowe dla utrzymania porządku na serwerze. Po upływie okresu 9 dni konto zostanie odblokowane, a wszelkie przyszłe naruszenia regulaminu mogą prowadzić do dalszych sankcji.

Z wyrazami szacunku,
Administracja Sky-Land.pl

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości