Osły
Piszę w sprawie osłów, których, jak się dowiedziałem, nie można rozmnażać na działce. Nigdzie nie było informacji ani zapisów, że jest to zabronione, więc myślałem, że będę mógł to robić bez problemu, a tu niespodzianka. Prosilbym o zwrot jesli mozna tych 20k i zabranie tych oslow z mojej dzialki (jeslli jest taka mozliwosc).
Za razem proponnuje oddac tabliczke ktora by informowala graczy o takim zjawisku (najlepiej nad jajkiem)
Pozdrawiam
Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba Heart 
czytalem na wiki ze oslow nie da sie rozmnazac, tylko oswajac, ale nie wiem czy czegos nie pominalem, w kazdym razie jak to jest nie mozliwe to nie jest to wina serwera.
nie pamietam jak z oslami czy w ogole da sie je rozmnazac w mc, ale na serwerze jest zablokowane rozmnazanie zwierzat ktore moga nosic skrzynie.
zwroce ci pieniadze i zabiore osiolki jak bede na serwerze i dodam gdzies tabliczki ktorych nie da sie rozmnazac.
[Obrazek: sygnaturka.png]
(07-20-2024, 07:12)Cichusek napisał(a): nie pamietam jak z oslami czy w ogole da sie je rozmnazac w mc, ale na serwerze jest zablokowane rozmnazanie zwierzat ktore moga nosic skrzynie.
zwroce ci pieniadze i zabiore osiolki jak bede na serwerze i dodam gdzies tabliczki ktorych nie da sie rozmnazac.

Dziekuje Ci serdecznie, a te tabliczki napewno sprzydaddza sie na przyszlosc dla innych graczy. Przy okazji tez prosiblym o zwrot kaski za tego 1 konia co tam stoi - bo chcialem polaczyc osiol/mul ale nie pyklo.
Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba Heart 
oddalem ci
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości