(08-22-2016, 23:42)SniperAK17 napisał(a): Mateuu po 1 jesteś za zazdrosny po 2 nie rozmawiamy o moich utrzymaniu i to nie powinno interesować cie bie po 3 ja tez bylem poczatkujacy nic mi nikt nie dal sam na to zarobiłem sam zbudowałem inni też jak zrobili auto-farmy a teraz dostają w dupe bo czały czas na co zmarnowali na bódowe na materiały i swój czas. A jak jesteś początkujący to zarób tak jak ja zarób wykop sprzedaj ciekawe. Jak będziesz sie czył jak serwer cie (wyr----ł (sory za słowo)) i wszystko zmarnujesz co zbudowałeś
a teraz jestem 1 z najbogatszych graczy na serwie
ale pewnie nie dlugo spadne do listy pol najbogatszych osób bo dostałem w dupe od serwa i teraz ledwo sie trzymam a jak beda jeszcze ten sklep niszczyć to gracze zaczną odchodzić bo nie będą mieli co robić ja gdy byłem już bogaty w diaxy właśnie w tedy wpadłem na pomusł o auto-farmach a teraz nic sie nie opłaca dlatego coraz rzadziej bede na serwie bo nie mam co budować :(:(:(
i w sumie nie tylko ja tak dostałem w dupe
Oczywiście tylko napisałem coś już jestem zazdrosny, jakie to mądre ;)
Nie rozmawiamy o twoim utrzymaniu ale nie oszukujmy się, utrzymują cię rodzice. Nie chodzii mi jak czyli na przykład kupują ci markowe , iphona lub inne drogie sprzęty naa urodziny czy inne okazje, tylko że cię utrzymują :)
Każdy zaczynał jak ty i wszystko sam zdobywał, zachowujesz się jak dziecko które jest złe bo mu zabrali komputer, proszę cię chcesz zarobic? To dalej kop :)
(08-22-2016, 23:42)SniperAK17 napisał(a): a teraz jestem 1 z najbogatszych graczy na serwie
Proszę nie przechwalaj się bo to mało dojrzałe zachowanie
Po prostu bez pracy nie ma kołaczy i tyle w prawdziwym życiu
maszyna za ciebie nie zarabia, dodam że to tylko gra więc jeżeli ci coś nie odpowiada to nie graj tu a idz na jakiś inny serwer skoro tu ci nie odpowiada :)