Chciałbym pograć sobie na jakimś dobrym Freebuildzie (takim jak obecny classic), ale z dropem ze stone'a. Może to już czas? Wiem, że to co jest teraz obecnie i tak jest dobre, ale według mnie trochę za łatwo się wzbogacić. I nie chodzi tutaj nawet o pieniądze, czyli te dyniarki (które zresztą zapoczątkowałem m.in ja), tylko o diamenty czy inne surowce, które da się wykopać. Problem w tym, że gracze bardzo często korzystają z dobrodziejstw standardowych rud, a nie dropu. Jedno z tych dobrodziejstw to na pewno sporo cheaterów, którzy używają x-raya (choć istnieje anty x-ray), a gdy gracze nie chcą cheatować to po prostu ustawiają sobie sethome w jakiejś kopalni, gdzie codziennie po restarcie kopią te surowce, obławiając się w ten sposób nimi. Rozumiem, że to classic, ale to wkurza, że poziom trudności jest tak niski.
Wymyślone pod prysznicem.
Pozdrawiam i zachęcam do przemyślenia mojej propozycji.
Drop ze Stone = stoniarki = mechanizmy = lagi
Stoniarki = kopanie bez przerwy, wiec na jedno wyjdzie.
serwer jest wyposażony w anty x day
To classic, wiec jak sama nazwa wskazuje ma to być jak w normalnym Mc.
Do zamknięcia
Lecimy na narty?
Ten anty x-ray słabo chroni
Kto zabronił zmienić nawę z classic na freebuild czy jakoś inaczej?
Na s1 od stoniarek jakoś nie widzę lagów ;P
Aha, i z doświadczenia wiem, że kopiąc samego stone'a jest trudniej o diamenty, niż tak jak to teraz jest.
FLP wejdź na s2 bo na s1 są pluginowe a na s2 są lagi,
freebuild to działki i sklep , bez surowcowej
ta..... kopiąc z stoniarek, można nastawić kompa do kopania i zarobić 60 diax w godzinę,...
Jeśli masz ochotę odwiedzaj kanał rzepielinki
Tu możesz dać mi reputałkę:
<click>
Odwdzięczę się
Nie zgadzam się z tym, że tak prosto się dorobić, chyba, że ktoś ci wszystko daje  Albo chyba, że korzystasz z x-raya  Jeśli grasz uczciwie to zanim wszystko zbudujesz, to musisz godzinami wykopywać surowce  Czasem nawet się wkurzam, że zamiast już budować dalej kopię w kopalniach  Cała przyjemność na classicu jest właśnie z tego, że musisz znajdować sobie wszystko na mapie  A to też czasem sporo czasu zajmuje, tym bardziej, że raczej nie ma tu auto-sklepów  Jeśli nudzi ci się classic to po prostu przejdź na waterblock albo skyblock  Tam będziesz mieć drop ze stoniarki i mobków
Chodzi mi o to, że dawno nie grałem na jakimś dobrym freebuildzie (!) z dropem ze stone'a. Nie chcę wysp, wolę działki. Po prostu brakuje mi dobrego serwera z działkami i dropem ze stone'a. Inne serwery niż sky-land są nie takie jakie mają być, jakieś latanie czy prace... To nie dla mnie :/
No, ale kogo obchodzi czego ja chcę
Nie no spoko, myślę, że to nie jest kwestia tego, że nikogo to nie obchodzi  Musiałby Cichusek nową edycję robić (chyba?), więc myślę, że to nie wchodzi w grę.
(06-01-2015, 13:15)Rzepielinka napisał(a): Nie no spoko, myślę, że to nie jest kwestia tego, że nikogo to nie obchodzi Musiałby Cichusek nową edycję robić (chyba?), więc myślę, że to nie wchodzi w grę.
to nie wchodzi w gre, juz predzej osobny serwer a'la classic, ale nie mam teraz czasu go robic i w tym upale to szczerze mowiac nic mi sie nie chce
|