Chciałbym zgłosić doniesienie na gracza JawelCraft mój nick to JacoPlaco oskarżonego JawelCraft..
Ma kill aurę kolesia diaxowego dedł za jednym hitem a mnie ne dedł bo się nie logłem i mnie nawet nie ruszył....
Mam dowody ale wstawie je później ponieważ to jest filmik a nie wiem czy można to tutaj wgrać...
Proszę zablokować mu konto czy coś bo ma grać na pvp jak inni gracze a nie oszukiwać...
Bana mu):
dowody xd
filmik wrzuc na youtube
Mugmym coś napisać!!
Na pvp biegłem i gracz nie pamiętam nicku. bieg i chciałem go dednąć udeżyłem go 2-3 razy potem na drugiej stornie pvp 1 raz go udeżyłemi ded
a jaco nagarł tylko część filmu
Z silą 2
Rak bez pośpiechu , ale...
Nie ma cheata na obrażenia. Ogarnijcie. Wywaliło by coś mu, lub po prostu coś by się stało, gdyby takie coś było.
Anticheat jest ulepszony teraz. Killaura jest o wiele słabsza albo i w ogóle nie działa.
Polecam nagrywać antyknocka...
Jawel, jak go obserwuje nie ma cheatów, ale jeżeli masz na to dowód to wstaw.
Don't be so serious. Please.
!! mam filmik jak jaco ma anty knocka i wżuce go potem!
Nagrałem!
I nie zamykajcie wątku plis!
//Hayer
Czekamy xd
Rak bez pośpiechu , ale...
Omg powiem tak i troche tu ogarne coniektórych.
Mnie HUbertsawicki posądza o x ray bo chciaz gra dłużej odemnie nie moze nabić tego co ja mam. Podobnie z wami jest kłutnia kto lepiej sie klepie i tyle ale najlepiej mieć w dupie to co inni gadają. Nie ma cheata na obrażania kill aure mógł na maxa dać i tyle
Jawel jakbyś coś chciał to jestem na Prison
Potwierdzam wypowiedz Jawela !
Ja biglem za jawelem on sprzedał mu 2 hity i potem go dobił chyba 2 o ile dobrze pamietam !!
Pozdro i sry za ort !