afk
Witam, wychodze z zapytaniem czemu afczenie na dzialkach jest w porzadkua a w netherze nie jest? Pozdrawiam
  Odpowiedz
a mozesz dokladniej sie rozpisac? cos nie dziala czy co?
  Odpowiedz
chodzi mi o kickowanie przez cichuska mnie na blaze (3/4 mies temu jesli sie nic nie zmienilo)
  Odpowiedz
ogolnie drop blejzow jest dosyc cenny w skupie i latwo mozna na nich zarobic, ale jak gracz tylko afkuje i nie wklada w to zadnego wysilku to jest to juz zbyt duze ulatwienie i zbyt latwo sie na nich zarabia, dlatego zostalo to utrudnione/zablokowane.
nie mam nic przeciwko temu jak gracz meczy sie kilka godzin recznie zabijajac te potwory, bo w ten sposob zapracowal na te kase, ktora zarobi z dropu, ale jak ktos pomeczy sie chwile zeby znalezc spawner i zrobic z niego expiarke, a pozniej kilka dni afczy i nic innego nie robi tylko zbiera kase, to nie.
[Obrazek: sygnaturka.png]
  Odpowiedz
no czaje czaje tylko problem pojawia siewtedy gdy na dzialkach ludzie robia dokladnie tak samo -afcza po kaske
  Odpowiedz
(08-27-2025, 20:41)ForTheNextTricktoja napisał(a): no czaje czaje tylko problem pojawia siewtedy gdy na dzialkach ludzie robia dokladnie tak samo -afcza po kaske
problem z blazami robi sie wtedy, kiedy na tych swoich clickerach i macrach afczyliscie na nich po kilkadziesiat godzin nic nie robiac dodatkowego - ustawienie clickera i zostawienie komputera/gry w tle. nie spodobalo to sie cichemu wiec utrudnil wam to. normalny afk, polegajacy na tym ze postac skacze sobie w wodzie nie jest zabroniony/utrudniony, ale jezeli w gre juz wchodzi ingerowanie w zachowanie postaci (tj. bicie mobow na macro) to juz jest dla nas za latwym ulatwieniem.
idac twoim tokiem rozumowania powinnismy wywalic ze skupu wszystkie farmy typu kaktusy itp, "bo sa pod afk" - ale to nie ma wcale porownania, nie wszystkie farmy dzialkowe sa idealne, ani nie dadza ci tyle co blaze, a farmy pokroju pszenicy/burakow sa na skupie lepsze, bo wymagaja ingerencji gracza, aby to ponownie zasadzic.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości