Aktualizacja wersji gry
Wink 
Witam.
Pisze w bardzo ważnej sprawie dotyczącej nasz wszystkich czyli graczy. Mianowicie fajnie by było gdyby wersja gry została zaktualizowana do większej wersji niż jest dotychczas. Myślę jak i wiele pewnie innych graczy myśli, że to byłby krok do przodu. Najprawdopodobniej również by więcej graczy chciało grać bo aktualnie to grają sami weterani jak wejdzie nowy gracz to wychodzi bo woli znaleźć serwer gdzie jednak jest wyższa wersja minecrafta. 
Mam nadzieję że część graczy się podpisze pod tym postem/
Pozdrawiam Kruczekk
W pełni popieram pomysł Kruczka! Aktualizacja wersji Minecrafta to absolutna konieczność i najważniejszy krok naprzód dla naszej społeczności.
Obecna, starsza wersja skutecznie odstrasza nowych graczy. Widzą, że grają głównie "weterani" i szybko rezygnują, szukając serwerów z nowszą zawartością. To naturalne, że chcą grać w pełną, aktualną wersję Minecrafta.
Nowa wersja to szansa na odświeżenie rozgrywki, przyciągnięcie setek nowych osób i ponowne ożywienie serwera . Więcej graczy to więcej interakcji, ciekawsza zabawa i tętniąca życiem społeczność.
Mam nadzieję, że nasz głos zostanie usłyszany i wspólnie uda nam się doprowadzić do tej niezbędnej zmiany!
Również się z tym zgadzam
nie zostanie wprowadzona nowsza wersja gry, juz to tlumaczylem paru osobom z jakich powodow tak sie nie stanie.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości