(03-20-2025, 18:10)MasioBarefoot napisał(a): Wyzywa od idiotów, każe "stulić japsko", kilkukrotnie prowokuje tekstami że ja "płacze", pisze że powinienem wziąć leki. Bardzo niemiłe i prowokujące zachowanie na czacie publicznym.
ja nie rozumiem co jest zlego w zdaniu "powinienes wziac leki".. czyli jak rozumiem ze komus napisze zeby wzial leki na to i na to to tez go sprowokuje? jakich ja czasow dozylem, ludzie..
pierwszy screen jest stary, z momentu jak pisales te piekne teksty, ktore odzwierciedlaja rowniez i twoje zachowanie:
![[Obrazek: mAqRQlX.png]](https://i.imgur.com/mAqRQlX.png)
moze to ma sie nijak do tego watku, ale to tylko moje potwierdzenie na twoj sposob dzialania - dlaczego nie wstawiles screena jak piszesz, ze go juz zycie wystarczajaco skrzywdzilo? zeby nie bylo odpowiedzi ze tak nie bylo to ja tu to zostawie, zeby dopelnic:
nie jest to trudne kogos zglosic za "prowokacje" samemu prowokujac ta osobe ("no pisz dalej, miales mnie na ignore dac" to nie jest nakrecanie?), zeby sie nakrecila, ale widze ze trudne jest to zeby przyznac sie do bledow, bo przeciez "ja wiem lepiej!". przezylem tu duzo, ale te wasze skargi za takie rzeczy to jest smiech na sali, przeciez np. ja kiedys za takie watki warna bym dostal, a wy robicie masowo skargi, marnujecie czas administracji po to zeby zajac sie osoba ktora pisze zeby wziac leki. ok, tekst z japa jest nie na miejscu, ale bez przesady ze zaraz powinien dostac bana na x godzin za to..
PODSUMOWUJĄC WĄTEK: po obejrzeniu screenow ja uwazam, ze to jest za malo na bana, ale zanim cokolwiek napiszesz ze "ja bym za to dostal kare" itd, to popatrz na screeny wyzej i pomysl, czy jest sens sie produkowac niepotrzebnie. obydwoje dostajecie po ostrzezeniu, jeden za caloksztalt a drugi za ta "jape" (XD). ja wiecej do dodania nic nie mam, watek zamykam.