ban XD
Witam, chciałbym poruszyć wątek, ktory miał miejsce wczoraj na classicu... Zabnowaliscie jednych z bardziej aktywntch graczy za błąd (KTÓRY BYŁ PO STRONIE SERWERA I TYLKO GLUPI BY NIE SKORZYSTAŁ XD, A ZAMIAST COFNĄC PARE GODZIN PROGRESS WY POSTANOWILISCIE UŚMIERCIĆ SERWER POZDRO), + mnie, który nie skorzystał z tego glitcha ani razu :Smile
nie wiem kim jest ten cały Osadnik, bo nie śledzę zmian w kadrze ale mogłby sie przynajmniej zachowac troche profesjonalnie i dac chociaz powody banów ;Wink
serdecznie nie pozdrawiam nowej "kadry"... ale ofc pozdro dla Cichego.
ps odbanujcie mnie XD

a i zapomniałbym, mój nick : szulzzz

[Obrazek: gN0AlUl.jpeg]
od 21 lutego to trwalo, wiec nie cofne kilku dni, bo zaboli to uczciwe osoby.
nie zalezy mi na graczach, ktorzy graja nie fair wobec innych duplikujac sobie itemki, a glupi to sa ci, ktorzy robili to na masowa skale myslac, ze nikt nic nie zauwazy.
ps ja mam nick osadnik

a to twoje "nie korzystanie":

[Obrazek: pW2IiUX.jpeg]
[Obrazek: sygnaturka.png]
Słuchaj cichy, ja nie znam nawet genezy powstania tego glitcha, itemy dostalem ale ich nie wykorzystałem xd
nie wiem moge okazac skruche cofnijcie mi ekwipunek itp na classicu i tak tam nie gram, zalezy mi na S1. Jestem stałym graczem od samego poczatku serwera i po tylu latach fajnie mi tu od czasu do czasu wrócic, plus szkoda mi mojego svipa na s1 XD

Możecie mi nawet cały progress na tym classicu cofnąć, ale daj spokój duzo czasu juz włożyłem w postęp na s1 i szkoda mi go stracic przez jakies dzieciaki co znalazły glitcha i dostałem itemy
A więc gdyby osoba zamieszana w sprawę rozdała WSZYSTKIM na serwerze np. po 10 stackow blokow diamentow to przecież KAŻDY musiałby dostać permbana idąc takim tokiem myślenia czyż nie? Nie wykorzystał tego, nigdzie tego nie użył i nie był zamieszany w sprawę. Totalnie niezasłużony ban, głupota (z resztą nie pierwsza ze strony wyższej instancji).
[Obrazek: hUqhgO6]
Niedostępny
(02-26-2025, 21:15)sh00cker napisał(a): Słuchaj  cichy, ja nie znam nawet genezy powstania tego glitcha, itemy dostalem ale ich nie wykorzystałem xd
nie wiem moge okazac skruche cofnijcie mi ekwipunek itp na classicu i tak tam nie gram, zalezy mi na S1. Jestem stałym graczem od samego poczatku serwera i po tylu latach fajnie mi tu od czasu do czasu wrócic, plus szkoda mi mojego svipa na s1 XD

Możecie mi nawet cały progress na tym classicu cofnąć, ale daj spokój duzo czasu juz włożyłem w postęp na s1 i szkoda mi go stracic przez jakies dzieciaki co znalazły glitcha i dostałem itemy

skrocilem ci bana do 7 dni i zresetowalem calkiem postepy na classicu, bo rzeczywiscie grasz glownie na skyblocku i nie uzywales tych przedmiotow.
troche glupio szedles w zaparte piszac, ze nie miales nic z tym wspolnego, ale przeprosiles wiec ok.

(02-26-2025, 22:34)Roko1073 napisał(a): A więc gdyby osoba zamieszana w sprawę rozdała WSZYSTKIM na serwerze np. po 10 stackow blokow diamentow to przecież KAŻDY musiałby dostać permbana idąc takim tokiem myślenia czyż nie? Nie wykorzystał tego, nigdzie tego nie użył i nie był zamieszany w sprawę. Totalnie niezasłużony ban, głupota (z resztą nie pierwsza ze strony wyższej instancji).

no nie, wtedy wgralbym kopie zapasowa serwera.
przy tak malej ilosci graczy ktorzy czerpali z tego korzysci wole sie ich pozbyc, bo sa dla mnie bezwartosciowi, niz powodowac szkode u innych osob cofajac im postepy o kilka dni.
tobie nic sie nie podoba co robie na tym serwerze, obrazasz mnie i caly serwer od kilku miesiecy, probujesz wykorzystywac rozne bledy i sposoby na latwy zarobek, wiec jesli masz o wszystko pretensje to nie wiem co tu jeszcze robisz.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości