Unban.
Exclamation 
Proszę o odbanowanie mnie na serwerze, gdyż uważam, że dostałem niesłusznego bana z podaniem powodu "naucz się szacunku".
     1. Napisałem, że DigitaRex dostał niesłusznego mute a kiedy Rejwx zaczął mi coś tam tłumaczyć to napisałem jedynie że mnie to nie obchodzi. Brak szacuku byłby, gdybym go wyzywał, natomiast nic takiego nie miało miejsca. Po prostu nie obchodziło mnie jego tłumaczenie i tyle, nie uważam że jest to jakieś złe.
     2. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, a gościu zmutował mojego ziomka ze swojej winy, bo zamiast się ukryć od razu to zwlekał z tym, aż go Digi zobaczył i po prostu się przywitał.
     3. Jeśli tak bardzo zabolało to administratora, że nie chciałem go słuchać (bo nie musiałem a poza tym się spieszyłem tak btw.) to proszę chociaż o zmianę kary na np. mute na 24h czy coś takiego, bo ban na cały dzień za to, że się spieszyłem i nie wysłuchałem jego tłumaczenia się mi to trochę przesada. 

Biorąc pod uwagę w/w argumenty proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby.

Następnym razem po prostu nie będę się udzielał w żadnych takich tematach ani nic pisał i tyle.

Edit.
Może nie do końca niesłusznego bo byłem trochę niemiły, ale pochylam głowę i proszę o zmianę kary na mute na 24h. Jest jutro niedziela i chciałem sobie trochę pobudować, wybacz Rejwx jeśli Cię uraziłem tym co napisałem, że nie obchodzi mnie to co chcesz napisać.
Zacznę nie do końca od tematu UB, a mute DigitaRexa, bo widzę, że dalej nie rozumiesz i chcę Cię uchronić przed ewentualnym mute czy banem z tego powodu.

Temat dotyczący witania admina czy też pisania, że admin jest na serwerze, był poruszany już kilkukrotnie. Wyjaśniane było, że musimy wpisać /v i robimy to tak szybko, jak tylko możliwe. Bo nie mamy możliwości wpisania tego na /lobby. Za każdym wejściem na serwer, nim wpiszemy komendę, będziemy widoczni i jest to rzecz nie do obejścia. Dlatego my, jako administracja, wymagamy od was, żebyście nie pisali zbyt szybko wiadomości typu "cześć Rejwx" itp. tylko zaczekali na naszą wiadomość.

Dokładnie, na szacunek trzeba sobie zasłużyć i trzeba pamiętać, że działa to w dwie strony. Ja natomiast nic nie zrobiłem, żebyś miał jakiś problem ze mną. Widziałem, że nie rozumiesz, o co chodzi, i z dobroci starałem się Tobie wytłumaczyć, że masz błędne podejście do sprawy. Wolałeś jednak napisać "nie płacz" i "mam to gdzieś, co napiszesz". Ciekawe podejście – zastanów się, czy byłbyś zadowolony, gdybym odpowiedział Ci tym samym w tym wątku.

Podsumowując: nie zamierzam tolerować takiego podejścia, a w szczególności że nie jest to pierwszy raz w Twoim wykonaniu.
Do zobaczenia w niedzielę o godz. 14. Smile
(02-15-2025, 19:49)Chrobras napisał(a): Zacznę nie do końca od tematu UB, a mute DigitaRexa, bo widzę, że dalej nie rozumiesz i chcę Cię uchronić przed ewentualnym mute czy banem z tego powodu.

Temat dotyczący witania admina czy też pisania, że admin jest na serwerze, był poruszany już kilkukrotnie. Wyjaśniane było, że musimy wpisać /v i robimy to tak szybko, jak tylko możliwe. Za każdym wejściem na serwer, nim wpiszemy komendę, będziemy widoczni i jest to rzecz nie do obejścia. Dlatego my, jako administracja, wymagamy od was, żebyście nie pisali zbyt szybko wiadomości typu "cześć Rejwx" itp. tylko zaczekali na naszą wiadomość.

Dokładnie, na szacunek trzeba sobie zasłużyć i trzeba pamiętać, że działa to w dwie strony. Ja natomiast nic nie zrobiłem, żebyś miał jakiś problem ze mną. Widziałem, że nie rozumiesz, o co chodzi, i z dobroci starałem się Tobie wytłumaczyć, że masz błędne podejście do sprawy. Wolałeś jednak napisać "nie płacz" i "mam to gdzieś, co napiszesz". Ciekawe podejście – zastanów się, czy byłbyś zadowolony, gdybym odpowiedział Ci tym samym w tym wątku.

Podsumowując: nie zamierzam tolerować takiego podejścia, a w szczególności że nie jest to pierwszy raz w Twoim wykonaniu.
Do zobaczenia w niedzielę o godz. 14. Smile

Owszem nie musisz mnie szanować, ale dawanie bana za napisanie "mam gdzieś co napiszesz"? To nie jest brak szacunku tylko na serio mnie to nie obchodziło bo musiałem wychodzić z domu już. Tak jak mówiłem, przepraszam jeśli cie to uraziło. Nie było to nic personalnego, także nadal proszę o odbanowanie i ewentualnego mute na 24h.
Pozdrawiam.
o 21:16 albo 17 skonczyl sie ban, zostal skrocony do godziny.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości