Odwołanie bana xOliver1337

Szanowna Administracjo,

Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojego odwołania od nałożonego na mnie bana na serwerze Skyland przez administratora w dniu dzisiejszym o godzinie 19:00 z powodu rzekomego używania cheatów.

Chciałbym zaznaczyć, że gram na telefonie z systemem Android, korzystając z wersji Minecraft Java Edition na launcherze pojavlauncher. Z tego, co mi wiadomo, ten launcher nie oferuje możliwości instalowania cheatów ani jakichkolwiek modyfikacji wpływających na rozgrywkę. Dodatkowo nie instalowałem żadnych aplikacji ani dodatków, które mogłyby być interpretowane jako niedozwolone modyfikacje.

Proszę o ponowne przeanalizowanie sytuacji i sprawdzenie ewentualnych logów, które mogłyby potwierdzić, że grałem zgodnie z zasadami obowiązującymi na serwerze. Zależy mi na dalszej uczciwej grze na Skyland i zapewniam, że nigdy nie używałem żadnych cheatów ani programów wspomagających.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania.

Z wyrazami szacunku,
xOliver1337
xOliver1337 pozdrawia
https://youtu.be/E6kzfqVDY0A

Szanowny Panie,

Dziękujemy za przesłanie odwołania. Po dokładnym przeanalizowaniu sytuacji, logów serwera oraz dostępnych dowodów, decyzja o nałożeniu bana zostaje podtrzymana. Ban został nałożony zgodnie z zasadami obowiązującymi na serwerze Sky-land.pl i jest w pełni słuszny.

Chociaż rozumiemy Pana stanowisko i wyjaśnienia dotyczące używanego launchera oraz braku instalacji modyfikacji, analiza wykazała, że doszło do naruszenia zasad serwera, co skutkowało podjęciem odpowiednich działań przez administrację.

Decyzja w tej sprawie jest ostateczna i nie podlega zmianie.

Z poważaniem,
Administracja Sky-Land.pl

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości