Discord Tag: zbyniu#8756
Nick: Szachmatezziaku
Witam, chciałbym, żeby była dodana komenda /przekaz, która miałaby funkcje przekazanie właściciela działki bez usuwania jej zawartości (obydwie osoby muszą stać na działce, żeby nie było pomyłek)
Nie ma lipy, same brzozy.
Discord Tag: rokol7
Nick: Roko1074
Jestem za, świetna propozycja której nam brakuje.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
ja tutaj widze jeden malutki problem - jak to ma wygladac z przekazywaniem polaczonych dzialek, bo przeciez jak polaczysz dwie dzialki, to plugin to widzi jako jedna dzialke, wiec teoretycznie vip moze graczowi przekazac 2 dzialki na raz. jedynym wyjsciem z tego byloby albo ustawienie, zeby nie dalo sie przekazywac polaczonych dzialek, albo zeby przekazywanie odbywalo sie pomiedzy osobami z ta sama ranga (pomijajac svip/vip, bo maja te same uprawnienia).
ogolnie mi sie wydaje ze prostszym sposobem na to jest ustawienie, aby podczas opuszczania dzialki ona sie nie resetowala niz jakies komendy z przekazywaniem..
Discord Tag: zbyniu#8756
Nick: Szachmatezziaku
(12-20-2024, 22:56)h3zquu napisał(a): ja tutaj widze jeden malutki problem - jak to ma wygladac z przekazywaniem polaczonych dzialek, bo przeciez jak polaczysz dwie dzialki, to plugin to widzi jako jedna dzialke, wiec teoretycznie vip moze graczowi przekazac 2 dzialki na raz. jedynym wyjsciem z tego byloby albo ustawienie, zeby nie dalo sie przekazywac polaczonych dzialek, albo zeby przekazywanie odbywalo sie pomiedzy osobami z ta sama ranga (pomijajac svip/vip, bo maja te same uprawnienia).
ogolnie mi sie wydaje ze prostszym sposobem na to jest ustawienie, aby podczas opuszczania dzialki ona sie nie resetowala niz jakies komendy z przekazywaniem..
O to mi chodziło, kiedyś chyba tak było że dało się opuścić bez jej usuwania
Nie ma lipy, same brzozy.
Discord Tag: Wekris#7111
Nick: Wekris
jestem 100% za mozliwoscia opuszczenia dzialki bez jej usuwania
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
wow, to to jeszcze jest otwarte xd
jak znajdzie sie jakies rozwiazanie to sprobujemy, poki co sa inne rzeczy na glowie