Komenda działki
Witam, chciałbym, żeby była dodana komenda /przekaz, która miałaby funkcje przekazanie właściciela działki bez usuwania jej zawartości (obydwie osoby muszą stać na działce, żeby nie było pomyłek)

Nie ma lipy, same brzozy.

Odpowiedz
(12-19-2024, 23:22)Szachmatezziakuu napisał(a): Witam, chciałbym, żeby była dodana komenda /przekaz, która miałaby funkcje przekazanie właściciela działki bez usuwania jej zawartości (obydwie osoby muszą stać na działce, żeby nie było pomyłek)

bardzo dobra propozycja, jestem za
[Obrazek: HVOw9IU.png]
 [Obrazek: TRwoacH.png] [Obrazek: X3PZCTO.png]

Odpowiedz
Jestem za, świetna propozycja której nam brakuje.
[Obrazek: hUqhgO6]
Niedostępny
  Odpowiedz
jestem za
  Odpowiedz
ja tutaj widze jeden malutki problem - jak to ma wygladac z przekazywaniem polaczonych dzialek, bo przeciez jak polaczysz dwie dzialki, to plugin to widzi jako jedna dzialke, wiec teoretycznie vip moze graczowi przekazac 2 dzialki na raz. jedynym wyjsciem z tego byloby albo ustawienie, zeby nie dalo sie przekazywac polaczonych dzialek, albo zeby przekazywanie odbywalo sie pomiedzy osobami z ta sama ranga (pomijajac svip/vip, bo maja te same uprawnienia).

ogolnie mi sie wydaje ze prostszym sposobem na to jest ustawienie, aby podczas opuszczania dzialki ona sie nie resetowala niz jakies komendy z przekazywaniem..
  Odpowiedz
(12-20-2024, 22:56)h3zquu napisał(a): ja tutaj widze jeden malutki problem - jak to ma wygladac z przekazywaniem polaczonych dzialek, bo przeciez jak polaczysz dwie dzialki, to plugin to widzi jako jedna dzialke, wiec teoretycznie vip moze graczowi przekazac 2 dzialki na raz. jedynym wyjsciem z tego byloby albo ustawienie, zeby nie dalo sie przekazywac polaczonych dzialek, albo zeby przekazywanie odbywalo sie pomiedzy osobami z ta sama ranga (pomijajac svip/vip, bo maja te same uprawnienia).

ogolnie mi sie wydaje ze prostszym sposobem na to jest ustawienie, aby podczas opuszczania dzialki ona sie nie resetowala niz jakies komendy z przekazywaniem..
O to mi chodziło, kiedyś chyba tak było że dało się opuścić bez jej usuwania

Nie ma lipy, same brzozy.

Odpowiedz
jestem 100% za mozliwoscia opuszczenia dzialki bez jej usuwania
  Odpowiedz
wow, to to jeszcze jest otwarte xd
jak znajdzie sie jakies rozwiazanie to sprobujemy, poki co sa inne rzeczy na glowie
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości