11-17-2024, 21:34
(11-17-2024, 21:26)BeZZ_Nicku napisał(a):nie, to po prostu nie ma sensu. w trakcie wybierania pluginu on byl swiezy, bo wtedy 1.16 powychodzilo i na tym sie zakonczylo jego wsparcie. jak juz chcemy cos zmieniac to od razu plugin, bo takich malych rzeczy nie ma co, bo tak tam ludzi nie przyciagniesz.(11-17-2024, 21:07)h3zquu napisał(a): zanim wy juz zaczniecie bronie wymyslac itp, to moze ja wyloze swoje zdanie na temat tego, co sie dzieje/dzialo na tym trybie i dlaczego jest jak jest.
zaczne od tego, ze tryb byl zdechly juz pod koniec 2020 roku, ba - nawet wczesniej i byl wtedy prowadzony ruch aby zrobic nowa edycje, kazdy chcial nikt nie potrafil sie przelamac oprocz mnie, dobra - zaklepane, zostala zrobiona edycja, wszystko fajnie - wszystko odswiezone, nowe mechaniki, nowa mapa, nowe dodatki itd itd...
no ale coz, doszlo do odpalenia nowej edycji i juz na starcie po pierwsze ze dostalismy mase wiadomosci o to, ze nie spelnia ich oczekiwan (w co po czasie rozumiem, bo sam autor pluginu nie aktualizuje go), a co najlepsze to jest ten o to osobnik:
Cytat:Napisane przez keinettgaming - 2 godzin(y) temupotrafil wyslac do kazdego NOWEGO i STAREGO gracza, aby nie wbijal bo nie ma do czego, przez co tryb diametralnie szybko zdechl, a w dodatku np. ja czy to inni czlonkowie administracji dostawali brzydkie wiadomosci na temat trybu oraz samych nas, ze w ogole wprowadzilismy jakiekolwiek zmiany. ja rozumiem ze cos sie nie podoba, ale zeby pisac graczom zeby nie wbijali, zamiast dac im przetestowac zmiany to jest juz na prawde niski poziom, nawet dzieci takie nie sa, a mowimy o doroslym czlowieku (o dziwo...)
Oczywiście że bym chciał by wróciła
zdaje sobie sprawe, ze ta edycja jest zla, bo sam po czasie to stwierdzilem patrzac na plugin, ale nie jestem jasnowidzem. ale dobra, przechodzac do konkretow:
- zadnego 1.8 juz nie bedzie, to nie jest 2015 rok.
- nie wrocimy do starego pluginu ze wzgledu na liczne bugi oraz samo to ze plugin jest bardzo stary.
- zadnych map nie trzeba budowac.
ja mam od dluzszego czasu przygotowany plugin, ktory moze odwzorowac 1:1 to samo, ale nie ma w planach zadnej nowej edycji pistoletow. zaraz sie zblizaja swieta, chcemy doszlifowac eventy na ten czas na classica i skyblocka, to nie jest odpowiedni czas na takie tematy, poza tym nie wiem czy sam cichy bylby za, kiedys pamietam ze pisalem to zostalem bez wiadomosci, wiec pewnie byl przeciwny temu.
podsumowujac: na razie niczego nie bedzie, no chyba ze samemu cichemu zdanie sie zmieni, w co watpie szczerze mowiac xd
Co powiecie na to, żeby przerobić obecny plugin na ten starszy? Mam na myśli, żeby strzały były śnieżkami, strzelało się za pomocą LPM, a przy oddawaniu strzału był jakiś sensowny dźwięk.