Dobry wieczór piszę w sprawie bana nałożonego na mój nick 2cxl. Nie zrobiłem nic złego – jedynie budowałem swoją działkę. Proszę o rozpatrzenie decyzji, a jeśli ban był słuszny, proszę o przedstawienie dowodów.
(07-10-2024, 06:40)Cichusek napisał(a): dowodow ci nie moge przedstawic, bo sa to moje tajemne sposoby.
ale wczoraj fajnie kopales ule na xreju, no i co to za trzy mk?
Ule które było normalnie widać?, a co do mk to kaczor_ _waliza_ byłem na tych kontach sprawdzić czy mam jeszcze jakieś itemki
(07-10-2024, 06:59)Cichusek napisał(a): nie byles, ale na jednym masz perma
Bylm na nich i chcialem sprawdzic czy dalej mam perma bo ktos napisał ze dostal unperma. I dalej chce dostac un bana na nicku 2cxL ponieważ nie cheatowale
(07-10-2024, 06:59)Cichusek napisał(a): nie byles, ale na jednym masz perma
Bylm na nich i chcialem sprawdzic czy dalej mam perma bo ktos napisał ze dostal unperma. I dalej chce dostac un bana na nicku 2cxL ponieważ nie cheatowalem
To chociaż skróć mi tego bana o 3dni skoro nie chcesz mi go całkowicie ściągnąć
Ban zostaje. Jesteś cheaterem i mamy co do tego 100% pewności. A nie chcemy mówić w jaki sposób dokładnie to sprawdziliśmy bo jak widać dzięki temu złapaliśmy 2 osoby co leciały na cheatach więc w przyszłości może będzie ich więcej.
Temat uważam za zamknięty, a cichy jak będzie miał coś do dodania to i tak się wypowie