Serio na wszystko muszą być limity?
-są na wszystkie plony więc nie można zrobić większej farmy
-są na lejki, nie można nawet sortowni zrobić
-i pewnie na milion innych rzeczy o których jeszcze nie wiem
Jeżeli nie chcecie ich zmieniać to chociaż wypiszcie na co są ustawione limity i w jakiej ilości bo ludzie budują cokolwiek a potem muszą wszystko niszczyć bo są limity
Discord Tag: Kamill0s#3800
Nick: Kamill0s
na zwierzęta jest, armor standy i wagoniki
"Do tego aby zwyciężyło zło, wystarczy obojętność ludzi dobrych."
50 lejków, 20 wagonów z lejkami i 50 plonów np. marchwek na chunk.
Popełniłem samobójstwo, nie żyję.
proponowałbym zwiększyć limit pól uprawnych do 256 na chunk - bo moim zwierzętom brakuje jedzenia żeby można było zrobić chociaż jedną platformę 50x50
Discord Tag: 9zuk
Nick: 9zuk
oraz zwiekszyc leje do 80, aby mozna byla zrobic jakas mala sortownie
Prison, but it's Adventure kopane z totalnym szefem, h3zquu
(08-07-2021, 08:53)h3zquu napisał(a): (08-06-2021, 21:54)Kamill0s napisał(a): proponowałbym zwiększyć limit pól uprawnych do 256 na chunk - bo moim zwierzętom brakuje jedzenia żeby można było zrobić chociaż jedną platformę 50x50
nie za bardzo przesadzasz? według mnie byłoby to zbyt dużo, jak już powiększać to o 10 (do 60), niby nie dużo, ale zawsze coś (mam 4 chunki brodawek na 50 i po zbiorze mam jakieś 100-200$, a to i tak dość szybko rośnie, a co by było na 256, uhuhuhuuuu....)
@up co do lejków 80 też jest przesadą, moim skromnym zdaniem. cichy powiększał już z 40 do 50. jeżeli chcemy znów zwiększenia lejków, to tak jak wcześniej - o 5/10, niż o aż 30...
gdzie tam przesadzam. przy plonach troche musisz się nabiegać - w końcu z ciężkiej pracy będą ciężko zarobione pieniądze ;D
chyba lepsze to niż kolejna farma kasy na afk??
swego czasu na s1 z plonów też był niezły zarobek, nie było limitów i nikt nie protestował, ba! mało kto miał całą platforme plonów - bo, tak jak wyżej napisałem - trochę z tym roboty.
cóż, najwidoczniej nadal będziemy trwać przy najlepszym sposobie zarobku - afczeniu
edit:
co do lejków, to z doświadczenia napiszę, że na taką jedną sortownie (budowaną wtedy na s1) szło około 500 lejków, także limit 80 jest jak najbardziej rozsądny ;D
komuchy zabierają naszą wolność
zwiekszylem limit plonow do 70 szt na chunk oraz limit lejkow do 60 na wyspe, mysle ze tyle na razie wystarczy.
jesli chodzi o s1, to moze tam nie bylo limitu na farmy i mozna bylo zarabiac sprzedajac plony, ale zbyt latwo przychodzily pieniadze przez co gra z czasem stawala sie nudna (poniewaz kazdy mial wszystko)