fajnym pomysłem było by dodać odwiedzanie innych działek opisuje sytuacje np masz działkę załóżmy -60:60 i chcesz komuś pokazać tą działkę jak pięknie budujesz itp , ponieważ jak ktoś nie ma vipa-svipa nie może po prostu odwiedzić tych działek a iść tyle id to po prostu strata czasu wiec wpadłem na pomysł żeby np dodać jakąś komendę na tego typu sytuację komenda mogła by wyglądać np w ten sposób /p odwiedz nick jak normalne odwiedzanie graczy lecz akceptujący zaproszenie o odwiedzenie wpisywał by działkę na którą by akceptował zaproszenie o odwiedzenie . pozdrawia galaretka69
Won cheaterom
Koledze chyba chodzi o dodanie komendy takiej jak jest na SkyBlock 2.0
Odwiedzanie wysp poprzez wpisanie nicku lub ID np /p odwiedz blabla88 lub /p odwiedz 70;-10
Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
to nie jest mozliwe na classicu
Czyli żeby coś zmienić na takim classicu to tylko nowa edycja/wersja bo inaczej ani rusz żeby dodać pluginy typu antycheat którego dużo graczy by chciało widzieć...?
Ja się na tym nie znam więc się nie wypowiadam ale bez przesady.
HAHA
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Źle mnie zrozumieliście. Jemu chodzi o same działki. Nie powiedziałem, że żadnych zmian nie można wprowadzać, skądże, jednakże jeżeli chodzi o działki, no to tutaj już plugin wypadałoby... Chodzi o sam plugin od działek...
Co do blabli - antycheat zawsze można wymienić, więc nie wiem co ma AntyCheat do pluginu na działki XD.
na classicu sie nie da.
za to jest adventure, na ktorym wystarczy wpisac /p h <nick> <1/2/3>