Hmm...
Tak ostatnio (głównie z nudów) pobrałem sobie aplikacje która za oglądanie reklam i wykonywanie bzdurnych zadań, daje darmowe karty upominkowe, PayPal.

Ogólnie to chciałbym się zapytać czy ktoś miał styczność z takimi aplikacjami czy nie oszukują one w jakiś sposób, bo nie chciałbym aby to moje klikanie i zmarnowany transfer poszedł na marne. :I

Oraz druga sprawa, że jakbym nawet weszedł w posiadanie takiego PayPal to czy mógłbym to jakoś wymienić w Google Play na... Hmm... Pieniądze? No tak żeby móc używać tego PayPal w mikrotranzakcjach. Ciemny jestem w tych sprawach, bo jeszcze nie wydałem ani grosza w Google Play, styczność z PayPal mam bardzo małą, wolę banknoty i monety. Więc jakby ktoś mógłby poradzić, to wielkie dzięki.
[Obrazek: 229a1dea8da4822bdb6459a56cfb80c2.jpg]

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
  Odpowiedz
paypalem mozesz placic w wielu sklepach internetowych

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Niedostępny
  Odpowiedz
Wydaje mi sie, że dostanie czegokolwiek na takich stronkach graniczy z cudem. Na youtubie znalazłem kiedyś filmik Jachimozo, w ktorym reklamował on taką stronke. Można było wyklikać nawet premke mc. Jednak gdy kilka dni po dodaniu tego filmu przez Jachimozo, stwierdziłem, że spróbuje. Okazało sie, że rekordzista, przez około miesiąc nie zebrał tyle punktów, żeby odebrać połowe mc premki, było go stać ledwie na 20 psc. Jednym słowem bullshit..

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
  Odpowiedz
(10-04-2017, 21:12)Boczek napisał(a): Wydaje mi sie, że dostanie czegokolwiek na takich stronkach graniczy z cudem. Na youtubie znalazłem kiedyś filmik Jachimozo, w ktorym reklamował on taką stronke. Można było wyklikać nawet premke mc. Jednak gdy kilka dni po dodaniu tego filmu przez Jachimozo, stwierdziłem, że spróbuje. Okazało sie, że rekordzista, przez około miesiąc nie zebrał tyle punktów, żeby odebrać połowe mc premki, było go stać ledwie na 20 psc. Jednym słowem bullshit..

Ogólnie to wiem że zbieranie tych punktów idzie jak krew z nosa, chodzi o to czy w ogóle bym dostał ten hajs.

[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
  Odpowiedz
(10-04-2017, 21:18)Tails napisał(a):
(10-04-2017, 21:12)Boczek napisał(a): Wydaje mi sie, że dostanie czegokolwiek na takich stronkach graniczy z cudem. Na youtubie znalazłem kiedyś filmik Jachimozo, w ktorym reklamował on taką stronke. Można było wyklikać nawet premke mc. Jednak gdy kilka dni po dodaniu tego filmu przez Jachimozo, stwierdziłem, że spróbuje. Okazało sie, że rekordzista, przez około miesiąc nie zebrał tyle punktów, żeby odebrać połowe mc premki, było go stać ledwie na 20 psc. Jednym słowem bullshit..

Ogólnie to wiem że zbieranie tych punktów idzie jak krew z nosa, chodzi o to czy w ogóle bym dostał ten hajs.

A to już sie musisz w regulamin wczytać..

Odpowiedz
(10-04-2017, 20:42)Tails napisał(a): [Obrazek: 229a1dea8da4822bdb6459a56cfb80c2.jpg]
Ktoś cie kocha tails 21:21 na zegarku xD
  Odpowiedz
(10-04-2017, 21:31)miloszq69 napisał(a):
(10-04-2017, 20:42)Tails napisał(a): [Obrazek: 229a1dea8da4822bdb6459a56cfb80c2.jpg]
Ktoś cie kocha tails 21:21 na zegarku xD

lol co to ma zwiazanego z tematem, Tails chce się dowiedzieć o ważnych rzeczach a ty mu o dwóch 21 paplasz

Niedostępny
  Odpowiedz
Zobacz czy są dobre opinie
Niedostępny
  Odpowiedz
Najlepiej to ten regulamin sprawdzic bo moze to byc fake.
Pozdrawiam
Niedostępny
  Odpowiedz
Patrząć na tłumaczenie "plecy", to może lepiej uważaj c:
Niedostępny
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości