Więc do rzeczy
Information 
Jeden wątek o "setnej szansie": OK
Dwa wątki o "ban dla matiego!": Jeszcze ujdzie
Trzeci wątek o "naruszeniu zasad wolności słowa": Robi się gorąco
Czwarty wątek o "rozkręcaniu dramy": Nerwy puszczają i zaczynam pisać farmazony

Witam wszystkich serdecznie.
Na początku chciałbym podkreślić iż ostatnie 30 postów pisałem z nerwami ledwie trzymanymi na wodzy. Czara się przelewa i zaczynam plaplać 3 po 3. Chciałbym przeprosić za wszystkie moje obrażające wypowiedzi, agresywne słowa, wulgaryzmy i inne złe rzeczy, które wyrządziłem każdej z walczącej stron (szczególnie osobom trzecim). Nie umiem po prostu pogodzić się z myślą, iż nie mogę pogodzić dwóch wojujących stron. Podobnie jak Tails, nie umiem się uspokoić i w spokoju wyładować tego bez napisania o tym. Nie mogę godzić się z tym, że lubię M_A_T_I'ego, ale musiałbym wymierzyć mu karę, a że Mateuu też lubię, to czemu miałbym mu nie pomóc? Na początku stwierdzałem dowody, najzwyklejsze dowody, obiektywne dowody. Niestety, gdy one nie poskutkowały, zacząłem się irytować i tłumaczyć każdemu, że "przecież aurę widać!" i inne rzeczy. Niestety wszyscy wzajemnie się nakręcili i ja też się na tym wygiąłem źle. Nie umiem po prostu stwierdzić, po której stronie stanąć (w końcu stanęło na tym, że jestem po stronie Mateuu, natomiast mnie samego uraziło to, że bardzo lubiłem M_A_T_I'ego i jedna duperelowa sprawa prawie wywróciła znajomość do góry nogami. Kacza stopa: Zwyczajnie nerwy mnie zjadają, nie umiem logicznie w tej chwili myśleć.

Dlatego serdecznie przepraszam wszystkich tutaj zgromadzonych za błąd, za poniesienie emocji i za wyrzucone rzeczy (mniej lub bardziej mądre), którymi podjudziłem jeszcze i jeszcze następnych do podjudzania kolejnych i kolejnych do *blablablabla*. Nie wiem czy zasługuję na drugą szansę, zawsze powtarzałem sobie, że skoro się coś raz zepsuło, to nie można naprawić. Że zaufanie i relację buduje się miesiącami jak nie latami. Boję się, że to wszystko zniszczyłem w 2 dni. Moja nachalność i nadmierna troska o wolność słowa i równość zaprowadziły mnie w końcu tu, gdzie teraz jestem. Ten wątek. Ten wątek. Ma was poinformować, że żałuję swoich głupot i żałuję wszystkich postów, które napisałem zaczynając od wątku z tytułem "Coś mi tutaj nie pasuje". Wycofuję wszystko co tu napisałem. Możecie sobie zapisać to w "czarną kartę" zatytuowaną "Iam zachowuje się źle" "Iam się wkurza" czy jak tam chcecie.

Mi zależy tylko na jednym. Przeproszeniu wszystkich, których uraziłem, wybaczenia oraz zaakceptowania u mnie tego, iż często mogą ponosić mnie emocje. Z góry dziękuję za uwagę.

Mam nadzieję, iż przyznanie się do błędów spowoduje zmniejszenie lub uniknięcie konsekwencji. Wszystko to, co napisałem na shoutboxie ostatnio, też było pod wpływem emocji. Nawet teraz czuję się jeszcze nabuzowany, brzuch i głowa od emocji mnie bolą.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam za niepotrzebne kłopoty, kłótnie, wszczęcia i "dramy". Mam szczerą nadzieję, że to wybaczycie.

Pozdrawiam z największymi wyrazami szacunku,
Arkadiusz

I tak: zgadzam się z Mateuu w 32. poście. Piszę to tu, żeby nie nabiło mi niezasłużonego posta.
http://forum.sky-land.pl/showthread.php?...397&page=4
Mateuu opisał tym postem wszyściutko, co mnie zdenerwowało.

Jeszcze raz:
Pozdrawiam wszystkich,
Arkadiusz.

Niedostępny
W końcu... każdego ponoszą tu emocje, i pomyśleć, że taka gra a tyle problemów. Dobrze, że chociaż ty odpuściłeś i trafiłeś po rozum do głowy. Mam nadzieje, że skoro ty zrobiłeś pierwszy krok w kierunku takim żeby ten temat został "zakończony" i żeby każdy miał od tego spokój to inni też odpuszczą i ten temat już zostanie zakończony. Bardzo pozytywny krok zrobiłeś. Pozdrawiam Paulina.

ja przełamałem ten cykl z nerwieniem się
myślę że ty też już to zrobiłeś
Niedostępny
To już drugi tego typu wątek (pierwszy był tails) a czemu tak? Bo dalej jakaś magiczna siłą ciągnie ten temat. Mateuu jako iż dostał bana na forum posługuję się Lutynka co powinno być karane ale co tam. A więc do rzeczy Mateuu ciągle uważa że; Ban dla niego na 5 dni był nie słuszny, Mati powinien dostać bana oraz że Cichusek jest *ślepy* (w DUŻYM skrócie), jednak nie widzi tego co piszą gracze ani sam Cichy.

Taka moja opinia na temat CAAAŁEGO tego ciągu wątków.
[Obrazek: Przechwytywanie.PNG]

Niestety obydwie strony mają rację: tego nie mogę przetrawić. Mateuu ma rację, że M_A_T_I powinien mieć bana (w końcu widać aurę, racja?) Natomiast druga strona (inni gracze) też mają rację, ponieważ po co robić zamęt... Rolleyes

Niedostępny
Jaka aura?
M_A_T_I nie ma aury on sam mnie wyzywa od cheatera.
Siema Jestem Bambiczka.
A możecie z tym skończyć? Po co robić 10 wątków o tym samym?
Niedostępny

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości