(06-01-2017, 17:21)tiktok napisał(a): Cichusek dlaczego Zamykasz wątek na forum,dlaczego nie dasz się wypowiedzieć innym,Boli cię to ze inni chcą nowej Edycji,albo chociaż innej zmiany,Spawn by nawet lepiej zbudował 5 latek a ty tego nie rozumiesz że ludzie chcą zmian i sie rozwijac Pazernoć na kasę ! ? Dałbys sie innym wypowiedzieć a nie ze po 5 minutach zamykasz wątek i jestem
na nie !
Zobaczyłbys na Forum Na Ban Tymczasowy Przynaje się gracz do Mk a ty nic z tym nie robisz tak wygląda praca administratora ?
zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany.
zamiast pisac takie glupoty po raz kolejny, to moze wpadlbys na jakis pomysl co moznaby zmienic? takie "wez cos zmien bo nudno" to kazdy sobie moze napisac. jakbym wpadl na swietny i mozliwy do zrealizowania pomysl, to bym go natychmiast wprowadzil, chyba jest to oczywiste.
jako administrator, owszem, mam swoje zycie, ale tez dbam o dobro serwera. dzial propozycji tak szczerze mowiac mozna podzielic na 4 glowne kategorie tematow, ktore tutaj sie pojawiaja:
1. "admin daj kazdemu vipa, 100 diamentow co godzine i jeszcze latanie, a razem z tym 5 dzialek, bo nawet 3 to za malo"
2. "chce zmian, nudze sie, wprowadzcie cos nowego"
3. sensowne
4. i takie, ktore nie ida po mojej mysli
co do 3 i 4 punktu, to te sensowne i ktore mi sie podobaja to zazwyczaj wprowadzam albo staram sie to zrobic, bo z mozliwoscia realizacji roznie bywa.
pojawiaja sie tez dobre propozycje, ale niektore sa takie, ze po prostu nie ida po mojej mysli i ja ich nie widze u siebie na serwerze. jako wlasciciel tworze ten serwer i sam wybieram rozne rzeczy, ktore beda sie na niego skladaly. czesc pomyslow jest po prostu moim zdaniem nie trafiona albo ich tutaj nie chce, a czesc owszem mi pasuje.
dzial propozycji ogolnie jest po to aby cos zaproponowac, podsunac mi lub komus z administracji jakis nowy pomysl, co by mozna ulepszyc, udoskonalic lub nawet naprawic na serwerze.
nie jest to po to, aby mnie gonic do pracy i mowic, ze chce sie zmian.
jesli chodzi o nowa wersje gry to juz sie wiele razy na ten temat wypowiadalem - nie bedzie nowej wersji.
a jesli chodzi o nowa edycje, to tez kilkadziesiat watkow na ten temat znajdziesz - serwery staram sie robic tak, aby przetrwaly lata i same o siebie dbaly, nowe edycje zazwyczaj wprowadzalem tylko wtedy kiedy cos sie popsulo lub byla taka koniecznosc, tutaj jej nie widze.
a tematy zamykam, bo uznaje je po prostu za zakonczone, skoro juz sie wypowiedzialem w tej sprawie i odpisalem, ze nie zrobie nowej edycji i nie zmienie wersji gry, to przeciez uzyskales odpowiedz na swoja prosbe i nie bede sie wiecej o to klocil.