System automute
Witam, mam pewien problem z systemem automute, albo to ja jestem głąbem, albo ten system jest gówniany... codziennie pisząc sobie normalnie dostaję mute a) za reklamę; b) za spam (od kiedy napisanie prostego "siema" to spam?). Nie wiem z czego to wynika, uważam, że warto by było go zmienić, albo usunąć (nie znam się, nie wiem czy tak się da) i dać na każdy tryb gry kilku aktywnych moderatorów, bo to co się dzieje nie ma żadnego sensu... do tego na tych bezpodstawnych mutach tracę dużo kasy. Pozdrawiam i liczę na chociażby sensowną odpowiedź z góry.
Kiedyś był taki fajny, że np. Ty **uju zamieniał na Ty misiu. Śmiesznie było i był skuteczny :c
(02-14-2016, 12:52)HubPlayGames napisał(a): Kiedyś był taki fajny, że np. Ty **uju zamieniał na Ty misiu. Śmiesznie było i był skuteczny :c

na to jest dosc prosty skrypt ktory pozwala zastapic jakis wyraz za inny, moim zdaniem mozna bylo by to wykorzystac, nie bylo by wtedy problemow ;-;

zeby nie bylo reklam np. zamiast ench moze pisac : .
zamiast przeklenstwa: ***
itp.
*** Daj +, odwdziecze się ***

[Obrazek: 60d.gif]
mcadmins.pl - partnerskie forum od spraw technicznych Smile
Właśnie ja raz dla beki napisałem ukamienowani jesteście a tu nie przeklinaj muta 10 min ;p

już lepiej niech te wyrazy zamienia lub niech będzie jakiś mini mod co będzie dawał muty za przekleństwa
........................................UwU
Niedostępny
Odświeżam i zapraszam do dyskusji, bo odzewu 0. :c
Jakby można było poprosiłam o komendę /mute i /unmute, bo nawet nie mogę pomóc w takiej sytuacji przebywając na serwerze.
Jeśli masz ochotę odwiedzaj mój kanał na YT i daj "subka" jeśli moje video są pomocne Diamond https://www.youtube.com/channel/UCRUR8Fg...4DdEyixEDw

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości