Top 5 EDM - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Top 5 EDM (/showthread.php?tid=7275) |
Top 5 EDM - Erbek - 04-06-2014 To taki wątek, w którym będę prowadził listę 5 najlepszych utworków z gatunku muzyki elektronicznej. Chodzi tu ogólnie o to, że ludzie, którzy słuchają tego typu muzyki, żeby proponowali, co tu dodać. ABY WĄTEK DZIAŁAŁ POPRAWNIE NALEŻY KORZYSTAĆ Z PRZEGLĄDARKI, NIE Z TAPATALKA! + - \/ \/ \/ @2014-08-23 [+] 1. Stephen Walking 'Shark City' [+] 2. Ruffneck 'Everybody Be Somebody' Lucas & Steve Remix [+] 3. Mr FijiWiji 'Entropy' [+] 4. Grabbitz 'Here with You Now' [-] 5. Zonderling 'Pruillip' RE: Top 10 EDM - Ewe - 04-06-2014 Tak, mogę pomóc, shaggy, lee32147 spadajcie to nie ten gatunek 1. Tristam - I remember 2. Mr Fijiwiji - Out on a limb(feat. Jonny Rose) 3. Tristam - Once again 4. Pegboard Nerds - Hero (feat. Elizaveta) 5. Haywyre - Sculpted(FREE Release) 6. Tristam - Talent Goes By 7. Shift Four - 1:34 8. Throttle - Next Big Thing 9. Subformat - More(feat. Chali Brix) 10. Pegboard Nerds - Disconnected RE: Top 10 EDM - xFishu - 04-06-2014 Sting. RE: Top 10 EDM - irwin - 04-07-2014 Vangelis Kitaro Jean-Michel Jarre Kraftwerk Biliński Gudonis Komendarek Michał Solo Solarz Mike Oldfield Tubular Bells Mike Oldfield Tubular Bells Part I RE: Top 10 EDM - Ewe - 04-08-2014 Proszę wszystkich o dostosowanie się do wzoru! (04-06-2014, 13:41)Erbelion napisał(a): (04-07-2014, 07:49)irwin napisał(a): (...)Jean-Michel Jarre(...)Na Francuskim nauczycielka mówiła nam, ze właśnie on spopularyzował ten gatunek we Francji. Nie wcale się nie pytałam tylko zrobiła nam quiz, przyznam ze nie wiedziałam tego. RE: Top 10 EDM - irwin - 04-09-2014 Nie tylko we Francji JMJ to bardzo popularny muzyk na całym świecie, na jego koncerty przychodzi po 3,5 mln widzów, jednorazowo. Jego koncerty to majstersztyk wizualno-muzyczny, o ile się nie mylę w 2005 w stoczni Gdańskiej dał koncert z okazji rocznicy powstania Solidarności. On wymyślił że można grać na laserowej harfie. Nie mogę się trzymać wzoru, wybitnie w tym przypadku. Następnym razem to i owszem. Nagrania z lat 1971-86 Muzyka różni wykonawcy. "Sonda" program telewizyjny. Lista utworów po lewej stronie. RE: Top 10 EDM - irwin - 04-09-2014 1. Jean Michel Jarre 'Oxygene part 4' tutaj posłuchasz 2. Vangelis 'Dervish D' tutaj posłuchasz 3. Kitaro 'Dawning' tutaj posłuchasz 4. Marek Biliński 'Dom w dolinie mgieł' tutaj posłuchasz 5. Mike Oldfield 'The Bell' tutaj posłuchasz 6. Hot Butter 'Popcorn' tutaj posłuchasz 7. Kraftwerk 'Trans Europa Express' tutaj posłuchasz 8. Donna Summer 'I Feel Love' W zasadzie jest to utwór disco, ale zaliczam go do instrumentalnej. 9. Sławomir Łosowski 'Taniec z gwiazdami' Jakby ktoś nie wiedział to stary klawiszowiec zespołu KOMBI 10. Clannad 'Robin' (The Hooded Man) Pomimo że Clannad nie jest twórcą muzyki elektronicznej to jednak, proszę o zaliczenie tego utworu. Uffffffffffffffff O rany zapomniałbym o Ennio Morricone - Theme from 'Once Upon a Time in America' tutaj posłuchasz RE: Top 10 EDM - Erbek - 04-10-2014 Dzięki wszystkim za pomoc, jak będę miał czas, to zrobię tę listę chyba w poniedziałek. Na razie nie mam zbyt dużo czasu na przebywanie tu, więc będziecie musieli poczekać. Polecam przeglądnąć utworki, żeby dodać więcej propek! I prośba do moda: mógłby ktoś przypiąć ten wątek? RE: Top 10 EDM - Erbek - 04-11-2014 @2014-04-11 Namęczyłem się, ale chyba nie na nic. Mam nadzieję, że Wam się spodoba. Listę robiłem 'Na oślep', ponieważ nie mam teraz zbytnio czasu, jednak ciągle możecie mi pomagać! : D Zamierzam usunąć: bar9, Datsik 'Droid' / Link Konec ft xKore 'Railgun' / Link Skrillex ft Ragga Twins 'All is Fair in Love and Brostep' / Link ...tak więc dawajcie propki! RE: Top 10 EDM - Ewe - 04-11-2014 Tri... Nie, nie Tristam, tylko Trivecta Trivecta - One night Only Tym razem Tristam, w utworze "Flight", który osiągnął już ponad 6 milionów wyświetleń! Oraz piosenka z albumu "Best of 2013" Tut Tut Child - Hummingbird(feat. Augustus Ghost) |