![]() |
Koniec gry - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Koniec gry (/showthread.php?tid=6630) Strony:
1
2
|
Koniec gry - Xxa_Ri - 03-03-2014 Koniec gry na tym serwerze. Przepraszam Was :C Nowa edycja to czas wielkich zmian, niektórzy lubią zmiany, inni nie. Ja bardzo nie lubię , wręcz nie cierpię . Dowiedziałem się o nowej edycji od brata . Ja jestem taki jeszcze nikomu szczerze o tym nie powiedziałem, ale na was zawsze mogę zaufać więc kiedy jest jakaś zmiana to ogólnie przez całą noc nie śpię dostaję gorączki i mnie głowa boli , no taki jestem . Więc przepraszam ;( . Ogólnie kiedy napisałem, że kończę to na /msg mi się zrobił wielki spam > Szkoda < , ale nie którzy pisali sprzedaj konto, daj itemy, wiec po prostu mi smutno było trochę . Pomyślałem, że nie będę robił eventów , nie będę rozdawał kasy i itemów, nigdy nie znosiłem tego i na żadnym evencie nie byłem , Cichusek z resztą jak ja nie cierpi . Napiszę listę szczególnych graczy z którymi mogłem zagrać i wiem, że oni by mnie nie zdradzili :P : - CwetixHD - Hubix_XD - Arturezzz (ReDsS) - Ikier328 - mordercasteva Jest ich dużo ale napisałem te najważniejsze . Dopisał bym także mojego sąsiada ale nie znam nicku z gry :P. Miło się z wami grało, ale tak wyszło . Serdeczne pozdrowienia dla Cichuska, Fisha, Hayera i reszty ekipy waszego serwera . [Elite] Xxa_Ri Przepraszam za błedy. Moje prawdziwe imię to Dawid . Proszę nie zamykajcie tego postu . RE: Koniec gry - Hayer - 03-03-2014 :C Ale dla zasady przeniosę. RE: Koniec gry - Xxa_Ri - 03-03-2014 okej ![]() Już za wami tęsknie :C RE: Koniec gry - Frost - 03-03-2014 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie to! Idźcie na s2 tam fajnej ================== Wyslane z Samsung Galaxy Trend Frosta ================== It's better together ... Just another day... ================== RE: Koniec gry - Ewe - 03-03-2014 Żegnaj... Mam nadzieję, że mnie pamiętałeś(grałam jako Ewe i Ewelina70) :C RE: Koniec gry - Xxa_Ri - 03-03-2014 Nie lubię wody, skyblock to mój ulubiony tryb gry szkoda że kończę no ale mam swoje powody muszę się teraz przyzwyczaić do budowania will na innych trybach gry :C RE: Koniec gry - Ewe - 03-03-2014 @UP jakbyś mógł to zobacz prywatne wiadomości. Proszę. RE: Koniec gry - Xxa_Ri - 03-03-2014 na 5 lat to mój ulubiony serwer narazie patrze na PW Na forum to codziennie będę pewnie ![]() Pewnie za jakiś czas na innym serwerze będę pełnił funkcje moderatora, jak na każdym innym w którym grałem :/ prawie każdym innym do serwerów 1000 slotowych Gdzie przenosisz Wysłane z mojego LT18i przy użyciu Tapatalka RE: Koniec gry - Voxel - 03-05-2014 a Voxelka pamiętałeś c; RE: Koniec gry - Porywacz - 03-05-2014 (03-03-2014, 20:50)Xxa_Rii napisał(a): na 5 lat to mój ulubiony serwerJa bym coś napisał ale nie chce nikomu psuć humoru |