Forum | Sky-Land.pl
Dzialki - Wersja do druku

+- Forum | Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl)
+-- Dział: Nasze serwery: (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=116)
+--- Dział: Classic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=92)
+---- Dział: Problemy Graczy (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=105)
+---- Wątek: Dzialki (/showthread.php?tid=40220)



Dzialki - MikoPlayerYT - 06-13-2019

Witam, mam SVip i 3 dzialki i wedlug mnie troche dziwnie działa ustalanie głównej działki (/dom). Jak zająłem swoją drugą działkę to /dom i tak mialem na pierwszej, a za to jak zająłem 3 działke to mialem na niej /dom, na pierwszej /dom:2, a na trzeciej /dom:3. 
Chodzi mi o to ze jak podam kordy dzialek to czy mozecie mi zmienic glowy dom na ten co bede chcial?


Dzialki - Boczek - 06-13-2019

niestety nie da sie tego ustawic. mozesz sprobowac pozajmowac dzialki w innej kolejnosc lub sprobowac przeniesc dzialke na inne id.


RE: Dzialki - MikoPlayerYT - 06-13-2019

probowalem wlasnie i nic nie daje


RE: Dzialki - Kornel8141 - 06-13-2019

mam ten sam problem jest to irytujace troche


RE: Dzialki - Cichusek - 06-13-2019

jak opuscisz trzecia dzialke, to prawdopodobnie poprzednia kolejnosc zostanie przywrocona, mozesz wtedy sprobowac zajac inna dzialke (ta trzecia) i moze kolejnosc zostanie zachowana.
nie da sie tego zmienic, system numeracji dzialek dziala w troche dziwny sposob i moze sie okazac, ze jak zajmiesz dzialke obok to bedzie wszystko ok.


RE: Dzialki - PanGawrosz - 06-13-2019

(06-13-2019, 13:02)Boczek napisał(a): niestety nie da sie tego ustawic. mozesz sprobowac pozajmowac dzialki w innej kolejnosc lub sprobowac przeniesc dzialke na inne id.

Próbowałem to robić ale to jest system jakiś którego nie da się obejść