Pytanie - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: Pytanie (/showthread.php?tid=34086) |
Pytanie - Asriel - 01-24-2018 Ogólnie to przepraszam za tą dosyć sporą ilość pytań, ale ciekawość mnie zżera. Co to są za rangi, jakie mają zastosowanie? Czy zostaną kiedyś użyte? Pytanie - Boczek - 01-24-2018 Nie wiem, ale taką chce. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka RE: Pytanie - miloszq69 - 01-25-2018 (01-24-2018, 23:50)Boczek napisał(a): Nie wiem, ale taką chce. nie jesteś sam może kiedyś cichy miał przyjaciół (teraz też pewnie ma) RE: Pytanie - CruQ - 01-25-2018 są stworzone w celu wyróżnienia czyjejś osoby na forum, no chyba ze vip miałby funkcje zmiany (np.: własnego podpisu pod Nickiem) i inne tego typu bajery i to w sumie tyle. takowych rang tutaj raczej nie ujrzemy RE: Pytanie - _CBS - 01-25-2018 Paczka grafik rang jest z internetu. Cichusek wgrał całą i przerobił napisy. Tamte rangi nie miały żadnego zastosowania i zostały stare napisy. RE: Pytanie - Asriel - 01-25-2018 (01-25-2018, 06:04)Invi napisał(a): Paczka grafik rang jest z internetu. Cichusek wgrał całą i przerobił napisy. Tamte rangi nie miały żadnego zastosowania i zostały stare napisy.Mam co do tego wątpliwości. Kiedy Hubert dostał pomocnika, oprócz tego pojawiła się również ikonka Zasłużony, przez co można odnieść wrażenie że Cichusek sam je tworzy. (01-25-2018, 13:21)M_A_T_I napisał(a): Prawdilowo tak, bo te co znalazles - maja kwadratowa trzcionke, a te, co ma administracja, maja inna - wiec cichusek je podmienia na lepsze (niektore moze nawet i sam tworzy) Nie do końca o to chodzi w tym wątku... Chcę się zapytać czy te dwie rangi miały kiedyś, bądź będą miały jakiegoś zastosowanie na forum. RE: Pytanie - h3zquu - 01-25-2018 Prawdilowo tak, bo te co znalazles - maja kwadratowa trzcionke, a te, co ma administracja, maja inna - wiec cichusek je podmienia na lepsze (niektore moze nawet i sam tworzy) RE: Pytanie - Rider - 01-25-2018 Odchodząc trochę od tematu wypowiem się co do tych rang. Fajnie byłoby gdyby Cichusek dodał ich więcej, mogę zaproponować: VIP - dla osób które aktualnie mają Vipa/svipa na chociaż jednym z trybów Doświadczony - dla osoby która ma konto na forum powyżej powiedzmy 2 albo 3 lat Przesiadywacz - dla osoby której łączny czas na forum wynosi więcej niż miesiąc Pisarz - dla osoby, która ma więcej niż 1000 postów Tylko trzeba by było jakoś te rangi ogarnąć żeby na siebie nie nachodziły Ale ogólnie to byłby tylko taki bajer z tymi rangami :p RE: Pytanie - _CBS - 01-25-2018 Cichusek sam tworzy, bo ma gotowy szablon. Ale mimo wszystko wiele rzeczy dodał sam. RE: Pytanie - Cichusek - 01-25-2018 kiedys jakas paczke znalazlem, ale niektorych rang mi brakowalo, wiec na ich podstawie zrobilem wlasne o podobnym wygladzie, z innymi bloczkami itp. (01-25-2018, 14:06)Rider napisał(a): Odchodząc trochę od tematu wypowiem się co do tych rang. Fajnie byłoby gdyby Cichusek dodał ich więcej, mogę zaproponować: taki troche zbedny bajer, mozna zrobic klasyczny automat zmieniajacy "range" na podstawie ilosci postow, ale mi sie to nigdy nie podobalo. i to chyba nie zmienia grafiki uzytkownika, tylko ten tytul przy nicku, ktory sam wam ustawiam na zyczenie. |