![]() |
Grzybki - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Grzybki (/showthread.php?tid=33734) |
Grzybki - Oskier - 01-09-2018 Hej kochani! na pewno sa wsrod was zapaleni grzybiarze i nie mowie tu o chorobach pozyskiwanych od kobiet lecz pysznych pozywnych grzybkach pochwalcie sie tutaj swoimi najwiekszymi zdobyczami To moja zdobycz ktora prezentuje moj wujaszek z Indii pokonacie moje znalezisko? ![]() RE: Grzybki - Croxx - 01-09-2018 grzybiarstwo to moja ukryta pasja, nie sądziłem że jest jeszcze ktoś tutaj kogo również interesują takie rzeczy poranne grzybobranie to idealne rozpoczęcie dnia, mieszkam w okolicy gdzie jest wiele lasów i miejsc gdzie rosną pyszne grzybki jest naprawdę od groma nawet w moim ogródku rosną maślaki (mamy tam zasadzone modrzewie a maślak bardzo dobrze współpracuje z takim drzewem) ![]() oto moje niedawne plony c: głównie koźlarze rosnące blisko domu, chcąc zapolować na borowiki trzeba udać się w wyższe partie lasu piękny okaz Oskarze, powiedz mi, masz swoją miejscówke gdzie rosną takie olbrzymy czy to był łut szczęścia RE: Grzybki - Oskier - 01-09-2018 Oh dziekuje Croxxie co do twojego pytania moj drogi to wydaje mi sie iz byl to lut szczescia poszedlem z wujaszkiem jak co tydzien do lasu zebysmy byli sami gdyz lubimy spedzac czas we dwoch tam zawsze dostaje od niego do ubrania cos co przypomina sukienke(twierdzi ze bedzie mi w tym swobodniej sie pokonywalo wszelakie przeszkody) a potem szukamy grzybow niestety nasze ostatnie poszukiwania nie byly zbyt obfite wiec wujaszek kazal mi wspiac sie na drzewo nie wiem dlaczego tak bardzo sie usmiechal gdy na nie wchodzilem w tej sukience.. ale gdy juz tam wszedlem udalo mi sie zauwazyc wlasnie ten okaz grzyba w oddali gdy tylko zszedlem na dol poinformowalem o tym wujaszka i w mgnieniu oka udalismy sie po nasza zdobycz pozniej wujaszek pozwolil mi usiasc na swoje kolana i opowiadalismy sobie nasze grzybowe historie Pozdrawiam ![]() RE: Grzybki - Croxx - 01-09-2018 Ahh piękne macie relacje z wujkiem. Jeszcze raz gratuluję zdobyczy. Marzę że mi też kiedyś uda się odnaleźć tego jedynego, prawdziwego, tego c'est magnifique wsrod grzybów ;c narazie wszelkie starania są bezskuteczne, ale na laurach nie spoczne RE: Grzybki - Oskier - 01-09-2018 Dobrze ze sie nie poddajesz moj przyjacielu! wierze w to ze ci sie uda.. pamietaj kto szuka ten znajdzie a na razie lepszy rydz niz nic mam nadzieje ze jeszcze jacys grzybomaniacy sie odezwa w naszym pieknym watku i pochwala sie swoja zdobycza na pewno nie jestesmy sami RE: Grzybki - CruQ - 01-09-2018 sezon na grzybki się chyba skończył ![]() RE: Grzybki - Oskier - 01-09-2018 Prawdziwy milosnik grzybow zawsze znajdzie czas na poszukiwania nawet poza sezonem da rade odkryc miejsca w ktorych sie kryja te cuda nawet jesli wymaga to podrozy do innego kraju! RE: Grzybki - JTdiro - 01-09-2018 Szkoda, że nie mam zdjęcia mojego całego bagażnika maślaków i 2 wiader rydzów :/ RE: Grzybki - RAZIMAN - 01-09-2018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też uzbieralem duuzo grzybów ale narazie nie ma sezonu na grzybki RE: Grzybki - CruQ - 01-09-2018 no skoro tak uważasz.... ![]() |