![]() |
SVIP :/ - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: SVIP :/ (/showthread.php?tid=30054) |
SVIP :/ - Crave - 08-06-2017 Cichusku mam otóż taki problem :/ Chciałbym zakupić sobie svipa lecz każdy z mojej rodziny wraz ze mną ma zablokowane smsy premium. Dlaczego kupywałem vipa 2 mies temu? Gdyż tej blokady jeszcze wtedy nie miałem. Dzisiaj poszedłem do galerii aby zakupić paysafecard o walucie 20zł, ponieważ myslałem iż jakikolwiek gracz zakupiłby mi tego svipa za te psc. Czy mógłbym od ciebie zakupić takowego svipa za paysafecarda? Nie ma innego sposobu a svip na classicu bardzo jest mi potrzebny i jest to nagła sytuacja :/ Dał bym ci kod z tego paragonu a ty przyznałbyś mi rangę svip. Tak wiem, że można tylko za smsa ale jak mam kupic sobie svipa skoro nie mam dostepu do smsow premium ![]() Jedyne racjonalne wyjście to paysafecard, który jest dla mnie dostępny. Proszę o wypowiedź tylko Cichuska RE: SVIP :/ - _CBS - 08-06-2017 Poproś kolegów. Jak cichy zgodzi się na Ciebie, to inni gracze też będą chcieli. Kup mi doładowanie za 20 zł do plusa to kupię Ci kod. RE: SVIP :/ - Crave - 08-06-2017 Ale ja mam teraz psc 20 i na teraz potrzebuje vipa RE: SVIP :/ - Cichusek - 08-06-2017 nie uzywam psc. blokade smsow mozna zdjac u kazdego operatora niezaleznie od tego czy to telefon na karte, czy na abonament. w przypadku play, mozna bez problemu zrobic to na stronie play24, zapewne u innych operatorow jest to samo. taka blokada, to tylko "rodzicielska" kontrola, aby ktos niepelnoletni nie powysylal duzej ilosci smsow. RE: SVIP :/ - _CBS - 08-06-2017 Jeśli jutro kupisz doładowanie do plusa za 20, to Ci kupię. Jak nie to nie. RE: SVIP :/ - Rider - 08-06-2017 Według mnie cichy powinien dodać kupowanie rang itp za pomocą np konta bankowego skoro psc nie używa, przesyłanie na konto byłoby dla niego opłacalne. RE: SVIP :/ - _CBS - 08-06-2017 Gdyby cichusek patrzył na opłacalność to nie brałby sms. Pisał, że nie chce, żeby bogaci gracze mieli wszystko.. RE: SVIP :/ - mr_koxuPL - 08-06-2017 Jednakże komuś takiemu jak ja, który mieszka za granicą i nijak nie kupi rangi to trochę kiczowato... w moim przypadku rodzina też za granicą mieszka, a znajomych o takie głupie rzeczy się nie prosi... RE: SVIP :/ - Cichusek - 08-07-2017 (08-06-2017, 22:32)mr_koxuPL napisał(a): Jednakże komuś takiemu jak ja, który mieszka za granicą i nijak nie kupi rangi to trochę kiczowato... w moim przypadku rodzina też za granicą mieszka, a znajomych o takie głupie rzeczy się nie prosi... jakbym mogl, to bym wprowadzil rozne inne platnosci, ale na ten czas nie moge. ostatnio byla zmiana uslugodawcy z profitsms na simpay (bo sie wykupili), a tutaj jest tak samo tylko sms premium + platnosci przez polaczenia glosowe. podobno niedlugo zostanie dodana opcja placenia przez psc, ale juz o tym pisza od kilku miesiecy i nadal nic nie widac. sam nie moge zbierac pieniedzy przez psc i tak samo przez przelewy, bo wszystko musi byc rejestrowane. czas pokaze kiedy to bedzie, ale teraz pozostaje tylko platnosc przez sms. |