![]() |
Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: Propozyjszyn nie do odzucejszyn (/showthread.php?tid=28852) |
Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Zdr0v1X - 06-19-2017 A więc Cichy, to będzie super propka, więc przygotujcie pop corn i czytejszyn że zrozumejszyn. Będą tu paragrafy. Nie zamykejszyn watka przez tydzień, chce aby każdy się wypowiedział. 1. Każdy wie że mamy TYLKO 2 @. 2. Propozejszyn: Dajemy 5 opiekunów tj. -Prison (PN) -CL -Sky Wars (SW) -Wyspy Woda (WW) -Wyspy sky (WS) 3. Na kazdego tryba dajemy opiekuna + 2 @ 4. Czyli 2x5+2x5+2x5= 30os. Sporo, ale 5. Jeśli chcemy zrobić super @ taki wynik trzeba uzyskać 6. Załóżmy CL na np.: -opiekun zajmuje się sprawami skargi, propki itp. -@1 Gra na serwerze popołudniu -@2 Gra wieczorem. 7. 30 osób z pewnością się znajdzie. 8. Nie mów Cichy "NIE BO JAK BEDE CHCIAL TO ZNAJDE I TEMAT ZAMYKAM" bo w końcu potrzebni są tacy @. Jak będę miał dostęp do PC (jutro) rozwine temat. Cichy, przemyśl to to jest rozsądna propka. Przykładowy skład: CL: Opiekun Zdrowix @1 HUB @2 Iam PN: Op: Tails @1 Mateu @2 MATI Itd itp Proszę pomyśleć a "NIE BO NIE BO ZDROWIXA NIE LUBIE BO TAK" Wysłane z mojego iPhone przy użyciu Tapatalk E1: Stwierdziłem, że na wodzie i skaju nie gra tak dużo osób i wystarczy jeden opiekun robiący tez jako @ RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - _CBS - 06-19-2017 Na nie. Kolejna nedzna proba dostania sie do ekipy. 30 osob to za duzo. RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Zdr0v1X - 06-19-2017 (06-19-2017, 20:32)Myszak napisał(a): Na nie. Kolejna nedzna proba dostania sie do ekipy. 30 osob to za duzo.Też tak stwierdziłem. Inaczej: V2 Opiekun+@ na tryb Na skaj i łoter, łors po jednym jako op i @ Na pn i cl po 2 @ i po jednym op Wysłane z mojego iPhone przy użyciu Tapatalk PS. Nie muszę być w tym zespole, nie chciałbym mieć nawet @ BO już nie gram dużo w mc., fajnie byłoby mieć OP, ale można pomarzyć bo Cichy napisze pewnie "NIE BO JAK BEDE CIAŁ TO SAM SE WEZME ZIOMKUF" RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - h3zquu - 06-19-2017 To i tak nie wypali. RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Zdr0v1X - 06-19-2017 (06-19-2017, 20:36)M_A_T_I napisał(a): To i tak nie wypali.Bądźmy dobrej myśli xD muszę dać do sygny "Nie bo nie" ~ Odpowiedź na każdą propke Wysłane z mojego iPhone przy użyciu Tapatalk RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - _CBS - 06-19-2017 Chyba żartujesz z uprawnieniami operatora... RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Zdr0v1X - 06-19-2017 (06-19-2017, 20:38)Myszak napisał(a): Chyba żartujesz z uprawnieniami operatora...OP opiekun, nie OP jako OPeratora xDDDDDD umiem tylko source moda xd Wysłane z mojego iPhone przy użyciu Tapatalk RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Rumbur - 06-19-2017 Czy ja wiem ewentualnie moze to byc ale nie tyle osob i nie odrazu takie uprawnienia ale i tak pewnie jak ktos w oczach cichego sie nada to go wybieże. RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Frost - 06-19-2017 Nie bo nie bo zdrowixa nie lubię Kiedy w administracji najwięcej było 5 osób a ty wyjeżdżasz z 30 dodatkowymi Po co. Cheater? Nie bij się na pvp./Nagraj Oszustwo? Nagraj to. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka RE: Propozyjszyn nie do odzucejszyn - Mieczuu - 06-19-2017 Na nie. Jak bedzie rekrutacja to bedzie. Z tego co wynika w #1 poscie to propnujesz to aby byc modem czy kims innym. Jeszcze raz na nie. |