Niewielka propozycja - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: Niewielka propozycja (/showthread.php?tid=28705) |
Niewielka propozycja - Asriel - 06-11-2017 Nie wiem czy proponowana przez ze mnie rzecz, jest prowadzona a ja o tym nie wiem, ale zaproponuje. Może to trochę dziwne zabrzmieć. Prosiłbym aby dodać powiadomienie że osoba do której wysłaliśmy prywatną wiadomość, faktycznie przeczytała ją. (w sensie czy takową otworzyła) Np: w formie e-maila, z możliwością wyłączenia tego w opcjach. Według mnie było by to dość przydatne ułatwienie, gdyż nie zawsze ma się pewność czy ktoś przeczytał naszą wiadomość i czy nie trzeba jej jakoś o tej wiadomości przypomnieć. Szczerze to cały czas mam z tym problem Prosiłbym o zastanowienie się nad tym. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka RE: Niewielka propozycja - Quuba - 06-11-2017 Jestem na tak szczególnie jak pisze do Cichuska i nie odpisuje Psss. Cichy kiedy odpiszesz? Pisałem ci ponad 3miechy temu. RE: Niewielka propozycja - h3zquu - 06-11-2017 Ogolem na tak. Wiekszosc graczy na forum proboje skontaktowac sie z cichym na prywatna wiadomosc, ale nie wiadomo czy odpisuje, czy nie. A z e-mailem by bylo ulatwione, bo wiedzialaby dana osoba, czy wiadomosc zostala odczytana czy nie. RE: Niewielka propozycja - Zabijaka - 06-11-2017 Jestem na tak RE: Niewielka propozycja - Cichusek - 06-11-2017 raczej nie jest cos takiego mozliwe w mybb. sa tylko powiadomienia email podczas otrzymania odpowiedzi na jakas wiadomosc. RE: Niewielka propozycja - Asriel - 06-11-2017 (06-11-2017, 17:32)Cichusek napisał(a): raczej nie jest cos takiego mozliwe w mybb.Jeżeli jest to możliwe w innej formie, to może dodać... No nie wiem: ikonkę? Czyli że przy każdej wysłanej wiadomości, będzie widnieć ikona zamkniętej koperty (wiadomość nie została przeczytana) lub otwartej. (Została przeczytana) Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka RE: Niewielka propozycja - Quuba - 06-11-2017 (06-11-2017, 17:36)Tails napisał(a):(06-11-2017, 17:32)Cichusek napisał(a): raczej nie jest cos takiego mozliwe w mybb.Jeżeli jest to możliwe w innej formie, to może dodać... No nie wiem: ikonkę? Ikonka była by dobra jeżeli już się nie da na e-mailu RE: Niewielka propozycja - Iam - 06-11-2017 Jestem za tym, żeby było widać czy wiadomość została przeczytana, czy nie. co z tego, że prawie nie korzystam z PW RE: Niewielka propozycja - Cichusek - 06-11-2017 (06-11-2017, 17:36)Tails napisał(a):piszac "nie jest cos takiego mozliwe" mialem na mysli, ze w ogole takiego sprawdzania nie da sie wprowadzic w zadnej formie, nie tylko w emailu.(06-11-2017, 17:32)Cichusek napisał(a): raczej nie jest cos takiego mozliwe w mybb.Jeżeli jest to możliwe w innej formie, to może dodać... No nie wiem: ikonkę? nie znalazlem pluginu pod mybb, ktory ma cos takiego. jedyne co znalazlem zwiazanego z prywatnymi wiadomosciami to jakies logi administratorow i pojawianie sie nowych, nieprzeczytanych wiadomosci nad lista dzialow (tak jak shoutbox). |