Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20
Cenzura - Wersja do druku

+- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl)
+-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124)
+--- Wątek: Cenzura (/showthread.php?tid=28356)

Strony: 1 2

Cenzura - an0 - 05-22-2017

Nie wiem, czy ta cenzura jest globalna, czy nie, nie jest to w tej chwili istotne. Chciałbym poruszyć tu jej temat.

1. Za napisanie "przekleństwa", lub "reklamę", prócz wyciszenia otrzymujemy karę pieniężną (chyba nie muszę tłumaczyć, że dla nowego gracza to koszmar). Wiele z tych wyciszeń jest nadawanych niesprawiedliwie, więc tak naprawdę pieniądze idą w błoto
2. Był ostatnio temat odnośnie cenzury, że te wszystkie kary można by zastąpić samymi komunikatami, ale pojawiła się odpowiedź (chyba Huba) "Musza poniesc kare" - no i tą karą będzie niewysłanie wiadomości. Zbędne zabieranie pieniędzy i wyciszanie graczy

O co proszę? Proszę o zastąpienie wyciszeń & kar pieniężnych zwykłym komunikatem na chacie

RE: Cenzura - HubPlayGames - 05-22-2017

jestem jednak za karami Sad albo za zamienianiem przklenstw na słowa typu kotku misiu Tongue kiedyś tak było, może ktoś pamięta Smile

RE: Cenzura - Fresh - 05-22-2017

Albo można by zdjąć kare pieniezna bo jak kolega wyzej napisal dla nowego gracza to koszmar. Tongue
Lub zamiast mute dodać cenzurowanie gwiazdkami np. c h u j (razem) na ******* .
Przy okazji pisania tej odpowiedzi zauwazylem, ze na forum jest taki system jak napisalem wyzej.

RE: Cenzura - JTdiro - 05-22-2017

Jak ktoś napisze zje* (zamiast gwiazdki b), np. JTdiro to ****, to napisze mu JTdiro to fajny koleś XD, a jak ktoś napisze reklamę to "Idź na inny serwer reklamować". Takie śmieszne XD.

RE: Cenzura - an0 - 05-22-2017

(05-22-2017, 18:07)JTdiro napisał(a): Jak ktoś napisze zje* (zamiast gwiazdki b), np. JTdiro to ****, to napisze mu JTdiro to fajny koleś XD, a jak ktoś napisze reklamę to "Idź na inny serwer reklamować". Takie śmieszne XD.

Jeśli już to takie coś na /msg od "serwera".
Hub, byłoby dużo przekręceń. Mój sposób wydaje się być najlepszy Tongue

RE: Cenzura - Quuba - 05-22-2017

(05-22-2017, 17:54)HubPlayGames napisał(a): jestem jednak za karami Sad albo za zamienianiem przklenstw na słowa typu kotku misiu Tongue kiedyś tak było, może ktoś pamięta Smile

Ja dobrze pamiętam>
Jestem za, żeby dostać też karę pieniężną,

RE: Cenzura - Mieczuu - 05-22-2017

(05-22-2017, 18:08)an0 napisał(a):
(05-22-2017, 18:07)JTdiro napisał(a): Jak ktoś napisze zje* (zamiast gwiazdki b), np. JTdiro to ****, to napisze mu JTdiro to fajny koleś XD, a jak ktoś napisze reklamę to "Idź na inny serwer reklamować". Takie śmieszne XD.

Jeśli już to takie coś na /msg od "serwera".
Hub, byłoby dużo przekręceń. Mój sposób wydaje się być najlepszy Tongue

Nie na msg bo czesto ktos pisze /r i poprostu musial by pisac dalej te /msg <nick> i co chce napisac, najlepiej zeby sie pojawialo.

RE: Cenzura - JTdiro - 05-22-2017

(05-22-2017, 18:08)an0 napisał(a): Hub, byłoby dużo przekręceń. Mój sposób wydaje się być najlepszy Tongue

To może zamiast misiu, kotku, fajny kolesiu będzie na chacie "Chciałem reklamować serwer" lub "Chciałem napisać przekleństwo"

RE: Cenzura - an0 - 05-22-2017

(05-22-2017, 18:24)JTdiro napisał(a):
(05-22-2017, 18:08)an0 napisał(a): Hub, byłoby dużo przekręceń. Mój sposób wydaje się być najlepszy Tongue

To może zamiast misiu, kotku, fajny kolesiu będzie na chacie "Chciałem reklamować serwer" lub "Chciałem napisać przekleństwo"

I to nadal musiałoby być na /msg, bo zaśmiecałoby chat.

RE: Cenzura - Fresh - 05-24-2017

Odświeżam, Cichusku zainsteresuj sie tym watkiem bo kolega ma dobre propozycje