Proszę o Unban dla DJintro - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: Proszę o Unban dla DJintro (/showthread.php?tid=28299) |
Proszę o Unban dla DJintro - Lena2107 - 05-19-2017 Dużo osób z serwa jest za unbanem dla DJintro... Wszyscy go lubią i Prosimy o unban dla niego xdd. Nic takiego wielkiego nie zrobił! Każdy kto za unbanem dla DJintro pisać pod tym postem! XD RE: Proszę o Unban dla DJintro - Marta2016 - 05-19-2017 jak ci nudno, xd ps dj zwiedz a forum na sis koncie xd RE: Proszę o Unban dla DJintro - Iam - 05-19-2017 Nawet nie ma skargi na temat rzekomej "kradzieży" przynajmniej nie widziałem, co najwyżej na MultiKonto, ale Cichusek stwierdził, że mają różne adresy IP toteż ten. Pierwszy raz w życiu jestem za czyimś UnBanem. RE: Proszę o Unban dla DJintro - Rumbur - 05-19-2017 Zabijaka zglosil cichemu na pw jak sie nie myle RE: Proszę o Unban dla DJintro - Iam - 05-19-2017 A to nie jest przypadkiem już drugi raz, kiedy Zabijaka zgłasza na Prywatnej? Z jednej strony fajnie, że sprawca nie wie, że jest zgłaszany, ale z drugiej inni nie mają jak sprawdzić autentyczności skargi, ani żadnych dowodów, ani nic podobnego. Równie dobrze ban *za coś* może być spreparowany, a prawdziwym powodem byłoby "wiedzenie za dużo". Luuub, po prostu ktoś się uwziął na`pewnej garstce i kasuje jeden po drugim, nie wiem co jest/mogłoby być motywem takiego działania. Zrycie community? Obniżenie średniej wiekowej? No powiedzcie mi, skąd mam wiedzieć, że skarga jest autentyczna? Mogła być spreparowana. Wiem, lubię wiedzieć dużo rzeczy, ale chociaż nie wykorzystuję tego cynicznie. RE: Proszę o Unban dla DJintro - Rumbur - 05-19-2017 Wedlug mnie zabijaka tak zglasza zeby wsypac kolegow i zeby nikt sie niedowiedzial ze to on. I niech ma tego unbana djintro RE: Proszę o Unban dla DJintro - Cichusek - 05-20-2017 (05-19-2017, 23:05)RumburRak napisał(a): Wedlug mnie zabijaka tak zglasza zeby wsypac kolegow i zeby nikt sie niedowiedzial ze to on. I niech ma tego unbana djintro on mi zglosil tylko, ze "sytuacja znowu sie powtarza, ktos ukradl kilka glow z dzialki kostuchy" nie podal zadnych nickow, sam do tego doszedlem. jesli chodzi o multikonta, to po banie zalozyl 2 kolejne (pewnie teraz gra na trzecim), na forum mnie i serwer zwyzywal i tez zalozyl konta (tutaj akurat 3). juz pisalem, ukradl komus w sumie z 20 glow albo wiecej razem z kolega. kazda byla warta wiecej od czaszki szkieleta, bo byla unikatowa. w sumie to daje ponad 3mln jakby je chcial sprzedac najtanszym kosztem. nie zostanie odbanowany, mogl troche pomyslec zanim w cos takiego sie wplatal. moze zrobmy tak, jak ktos przekaze kostusze (chyba tak to sie odmienia) informacje, ze w ogole zostal okradziony i powie, ze to zrobil intro razem z rumburrakiem, a on sie zgodzi aby ich odbanowac, to skroce im bana do tygodnia (od momentu przeslania screena z jego zgoda). |