Propozycja - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: Propozycja (/showthread.php?tid=24923) |
Propozycja - Quuba - 01-20-2017 Witam mam propozycje żeby usunąć serwer Sky-Fire ponieważ nikt tam nie gra a jeśli już to wbije jedna osoba i wychodzi a zamiast tego dodać serwer MegaDrop, Gilde lub Creative Kto za? RE: Propozycja - #Anonymous - 01-20-2017 (01-20-2017, 18:09)•KuBa• napisał(a): Witam mam propozycje żeby usunąć serwer Sky-Fire ponieważ nikt tam nie gra a jeśli już to wbije jedna osoba i wychodzi a zamiast tego Jestem na nie. Dopiero został wprowadzony 1vs1, serwerów z takimi trybami jak wyżej wymienione jest wiele RE: Propozycja - Quuba - 01-20-2017 Jeśli by te tryby były więcej graczy by grało na serwerze gwarantuję i większe zyski by były za kupowanie rang RE: Propozycja - #Anonymous - 01-20-2017 (01-20-2017, 18:13)•KuBa• napisał(a): Jeśli by te tryby były więcej graczy by grało na serwerze gwarantuję i większe zyski by były za kupowanie rang I jeszcze więcej cheaterów... RE: Propozycja - Quuba - 01-20-2017 da się to ogarnąć wystarczy mieć plugin na banujące boty jest takie coś bo miałem kiedyś server i to działało D: RE: Propozycja - #Anonymous - 01-20-2017 (01-20-2017, 18:16)•KuBa• napisał(a): da się to ogarnąć wystarczy mieć plugin na banujące boty jest takie coś bo miałem kiedyś server i to działało Większość AC banują też zwykłych graczy albo znacznie utrudniają im grę. Fala cheaterów przejdzie na wszystkie tryby a to będzie totalna masakra. RE: Propozycja - Quuba - 01-20-2017 Niech Cichy zdecyduje ja jestem na TAK. RE: Propozycja - Asriel - 01-20-2017 Wiesz, jestem na nie. SF jest przyjemnym trybem, i gra się fajnie. Problemem jest to że tryb jest zepsuty i nie da się go naprawić... Jeżeli ma zostać zastąpiony, to nowy tryb powinien być minigrą. Ale ogólnie jestem na nie, prawdopodobnie Cichusek ostatnią rzeczą o której myśli to dodanie nowego trybu. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka RE: Propozycja - h3zquu - 01-20-2017 BSRF miał zbudować "parkour". Ale widocznie jeszcze robi. Nie wiem czy bedzie, ale jak juz to minigrą. SkyFire jest takim trybem opustoszałym, pisałem już żeby zrobić taki serwer "Gravity" z nie których map z skyfire ale odpowiedź brzmiała nie... Więc wątpie żeby cichy zastąpi skyfire czym innym. W sumie jest duzo minigier takich jak: Gravity, Survival Games, BlockParty, PintBall, BedWars moge wymieniac w nieskonczonosc. Jestem ogółem na nie. RE: Propozycja - Cichusek - 01-20-2017 zostal dodany tryb 1vs1 i przez kolejny dluzszy okres czasu prawdopodobnie nic nie zostanie nowego dodane, wiec raczej nie musze usuwac trybu SkyFire. moglem to zrobic wlasnie teraz, bo 1vs1 jest wlasnie taka minigra, ale po co, skoro nawet na takim "uszkodzonym" trybie mozna sie czasem pobawic. |