![]() |
Czytałem facebokka* - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Prośby o zmianę Nicków (Tylko Premium!) (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=148) +--- Wątek: Czytałem facebokka* (/showthread.php?tid=13294) |
Czytałem facebokka* - Vertonowsky - 02-04-2015 Witam, czytałem waszą wiadomość na facebooku i dowiedziałem sie że mozna zmienic nick w MC. Mam prosbe jeśli jest to wykonalne prosiłbym o zmiane nicku konta Caerm na Vertonowsky zrobilem dzisiaj to konto i zarejestrowalem sie na serwerze aby nikt nie podkradl mi nicku ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Caerm Aha chciałem bardzo zaklepac nick : Verton lecz zauwazylem ze jest on zajety lecz gracza takiego na serwerze nie widzialem nigdy. I Prośba o sprawdzenie czy ten nick jest aktywny czy moze moglbym go wykorzystac? ![]() RE: Czytałem facebokka* - Cichusek - 02-04-2015 1. masz w ogole konto premium? (bo nie wiem, a nie napisales) 2. na ktorych serwerach masz dzialki, wyspy, kase, levele.. napisz dokladnie co mam przeniesc (lub ci pomoc). 3. o co chodzi z elite? nie bardzo zrozumialem to co napisales. jak jest aktywne to podaj 6 pierwszych cyfr numeru telefonu. 4. nie musisz dodawac swojego nowego konta do wysp/dzialek, bo to nie ma wplywu. 5. po zmianie nicku (jezeli nastapi) twoj aktualny nick bedzie zbanowany. 6. konto zarejestrowane = konto zajete. RE: Czytałem facebokka* - Vertonowsky - 02-04-2015 1. Tak posiadam konto premium. 2. Water Block. pvp z pistoletami cos miałem ![]() 3. Na Caermie zostały mi jeszcze jakies dni elite na Vertonowsky tez on będzie mam rozumieć? nie zniknie? 4.------------------------------------------ 5. Rozumiem chyba musze sie z tym pogodzic lecz jezeli bedzie mozliwosc to prosze o 3 dni na Caermie aby sie pozegnac i oglosci nowy nick ![]() 6. Rozumiem czyli zostajemy przy : Vertonowsky Na Water Blocku to mam prawie wszystko ekstra wyspa elite koncowka kaska 1mln 100k okolo zobaczysz ![]() rly? nie chce mi sie ale jak trzeba to ok ![]() Odp: Czytałem facebokka* - Paazik - 02-04-2015 Potwierdzenie musi byc. RE: Czytałem facebokka* - Cichusek - 02-04-2015 (02-04-2015, 22:17)MatiMaSkrypty napisał(a):(02-04-2015, 22:15)Caerm napisał(a): 1. Tak posiadam konto premium.Jak masz premium to daj SS z najlepiejej otwartym forum. akurat u niego nie trzeba, bo nie raz cos pisal na forum i podawal swoj nick ;p zaraz wszystko poprzenosze, wiec sie nie zdziw ze nagle nie masz wyspy. RE: Czytałem facebokka* - Vertonowsky - 02-04-2015 Aha i ten nick bedzie na wszystkich serwerach inny czy tylko na tym? ![]() OK czekam na nowy nick i wyspe ![]() AHA i jak juz porobisz wszystko na serwie to jeszcze prośba o taki sam nick na forum jak i na skylandzie. ( Vertonowsky) jesli jest to mozliwe ![]() RE: Czytałem facebokka* - Cichusek - 02-04-2015 zaloguj sie na stronie: https://account.mojang.com/me tam przy nicku minecrafta masz opcje Change, wpisujesz swoj nowy nick, ponizej haslo i zatwierdzasz. podaj mi jeszcze 6 pierwszych cyfr numeru telefonu z ktorego kupowales elitke. reszta juz jest przeniesiona (no moze poza levelem z pvp, bo nie wchodziles tam dlugo i tez sie usunelo). hm.. eq, enderchest sam sobie musisz przeniesc, co do expa to go chyba stracisz ![]() RE: Czytałem facebokka* - Vertonowsky - 02-04-2015 epa strace?* expa* na waterblocku a to co mam przy sobie tak 34lvl? prawopodobnie elite kupowalem z 669 003 ja cie nie moge. jezeli musze sie tam zalogowac to nie mam dostepu do emaila* ŻAL czyli nie moge sie zalogowac gdyz to nie moj kolega bo dostalem premke od kolegi ![]() Czyli musze sie spotkac z kolega jesli nie ma innego wyjscia i zmienic moj email. RE: Czytałem facebokka* - Cichusek - 02-04-2015 eh. to jak juz zalatwisz sprawe z kolegami, to napisz temat w nowym dziale przeznaczonym wlasnie do tego. (dopiero go tworze ![]() zaraz ci cofne wszystko co przenioslem na stare konto (caerm). chwilowo masz tylko elitke. |