![]() |
Już czas... #2 - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Już czas... #2 (/showthread.php?tid=22263) |
RE: Już czas... #2 - Mateuu - 09-10-2016 (09-10-2016, 12:18)Croxx napisał(a):(09-10-2016, 11:13)Myszak napisał(a):"ogarnia" xd śmieszne, wbilem na ten wasz serwer i nic nie działało jak powinno(09-10-2016, 10:52)Grzancia napisał(a): Mi to obojętne.Ale chciałabym powiedzieć,że Cichy najwyżej usunie tryb ale nowego nie zbuduje.Ale warto wierzyć jak ma coś pomóc mój głos to spoko City mogło by być tylko,że chyba już był wątek z trybem city i zakończył się on niepowodzeniem. A znowu ten twój tryb przypomina wolność na prisonie, nie wiem czym city jest w połączeniu z classic ale ok Cichy chyba nie chce się pchać w minigry typu te wasze tnt RE: Już czas... #2 - CruQ - 09-10-2016 a ja kce rower cichy daj pliss nie bądź taki ![]() i hulejgire za 2 dyszki :p RE: Już czas... #2 - Nacpany - 09-10-2016 ja jestem na tak bo mnie nudzi czekanie na graczy. RE: Już czas... #2 - Iam - 09-10-2016 (09-10-2016, 09:26)Myszak napisał(a): SkyFire jest już nudny i nieużywany więc może zastąpić go jakimś nowym trybem? W tym wątku będziemy pisać propozycje na ten nowy tryb. Może cichusek wybierze jakiś z nich A następnie... (09-10-2016, 12:37)Rzepielinka napisał(a):(09-10-2016, 11:19)IamAwesomeArcher napisał(a): Hmmm... Mam propozycję - nowy tryb: TNT Escape. Oh Rzepielinko, rozumiem, że większość jest za trybem "City", czyli coś w stylu Classic Deluxe, ale to nie znaczy, że od razu należy wykreślić coś innego, również kreatywnego. :/ (z góry przepraszam za błędną interpretację argumentu, piszę na wszelką ewentualność, żeby nie było, że jestem jedyną słuszną interpretacją) Robiłem dwie wersje "TNT escape", ale pierwszy nie wypalił z powodu źle użytych komend, a drugi z lenistwa. Jakby coś, to z chęcią przyjmę wiadomości z prośbą o zrobienie "TNT Escape" - jeśli wystarczająca ilość osób mnie przekona, to zrobię tę minigierkę (pamiętajcie, że mam 1 do 2 godzin dziennie wolnego, więc nie liczcie na super szybką produkcję). RE: Już czas... #2 - Hauranne - 09-10-2016 jestem na tak, dodatkowo można dodać jakieś nowe areny na chowanego RE: Już czas... #2 - CruQ - 09-10-2016 (09-10-2016, 09:26)Myszak napisał(a): Tamten wątek usunąłem - brak możliwości usunięcia ankiety .-. co nie xDD RE: Już czas... #2 - KiNgStArPvP - 09-10-2016 Jestem za city ![]() RE: Już czas... #2 - _CBS - 09-11-2016 Większość jest za city, mapka jest w budowie, piszę drobne skrypty. RE: Już czas... #2 - Kaukazu - 09-12-2016 a co powiecie na SCB albo Igrzyska śmierci te takie stare dobre tryby? RE: Już czas... #2 - Oskier - 09-12-2016 Troszke sobie pogadałem z Croxxem i doszliśmy do wniosku, że fajną opcją byłyby frakcje. Takie normalne.. najprostrze, gildie zakłada sie po uzbieraniu określonej liczby surowców, tak samo zdobywa się teren płacąc np. diamentami oraz trzeba opłacać przedłużenie ważności gildii. Byłby tutaj tylko jeden bonus na mapce mozna by było natrafic na silniejsze niz dotychczas moby, że to tak nazwe ''bossy'' + drop ze stone'a ( tylko jakis w miare mały ) zeby gralo sie przyjemnie i bez x-ray'a. nie wiem w sumie po co to napisałem bo i tak to sie nie przyjmie a nawet jesli to cichy tego nie zrobi, ale mielismy takie przemyslenia wiec czemu nie. Pozdrawiam |