![]() |
Cheaty - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Nasze serwery: (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=116) +--- Dział: Classic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=92) +---- Dział: Skargi na Graczy (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=106) +---- Wątek: Cheaty (/showthread.php?tid=21103) |
RE: Cheaty - Rzepielinka - 07-15-2016 Ogarnij się Sniper, wprowadzasz niepotrzebny chaos tylko tutaj. Administracja oceni czy to mod czy cheat, a tobie pozostaje tylko czekać. Do tego zachowujesz się jak jakieś rozkapryszone dziecko i rzucasz "mięsem" ![]() Proponuję ukarać Snipera za słownictwo - jakiś warn albo banik. RE: Cheaty - SniperAK_Games - 07-15-2016 Kuba971 a ty myslisz ze na kogo czekam hmmm nie moge sluchac taki nie dorozwojów co nie wiedza co to mad a czit ![]() Rzepielinka gosc mnie oskarza o to czego nie mam wiec sie bronie prosze bardzo a ten chaos to nie zrobilem tylko Kubusieg_xDe bo on mnie pierw oskarzyl za co czego nie mam wiec Rzepielinka nie oskarzaj mnie za ten xhaos tylko jego ![]() dobra koniec bo juz nie mam nerwów na takich ludzi w skrucie nie mam cheitów tylko mody dziekuje dobranoc i nie pisac wiecej prosze juz nie mam prosze jest cos jak nie to odczepcie sie mam nie grac na tym prosze bardzo wylonczone i zamkniety temat RE: Cheaty - Kuba971 - 07-15-2016 Czerpales z tego korzyści wiec kare musisz ponieść RE: Cheaty - SniperAK_Games - 07-15-2016 i po co to bylo 30 min stracone na klutnie Kuba971 ty to sie nie odzywaj ni nie zaczynaj juz bo to robi sie wku------ zamkniety temat i nic juz nie pisz a z tego na clasicu i tak nie mialem kozyscie kozysci wiec prosze cie nic nie pisz juz RE: Cheaty - _CBS - 07-15-2016 Człowieki. Jest wiele niedozwolonych modów typu X-ray, tracers. Nieważne skąd je masz. Równie dobrze mogę pobrać x-ray'a jako moda, a mogę z gotowej paczki huzuni. Tak samo jest z kill aurą. Mogę ją pobrać na wiele sposobów, rzecz w tym, że jest ona zakazana. Podobnie Ty, pobrałeś tracers, które z tego co się orientuję nie jest dozwolone. Nieważne skąd pobrałeś. Podam Ci przykład z życia: Okradłem jubilera - poszedłem do więzienia. Okradłem spożywczaka - też poszedłem. Obydwa przykłady to przestępstwo a u Ciebie ten cheat to "przestępstwo". Nie wiem, czy wiesz, ale cheaty to oszustwa. Mając tracersy tak naprawdę oszukujesz. Skoro nie masz z nich korzyści to po co ich używasz? Jednak jakieś korzyści się znajdą. Tracers cheat - jak sama nazwa mówi jest cheatem. RE: Cheaty - SniperAK_Games - 07-15-2016 tam nie ma X-Ray to jest stara wersja myszka jak mam teraz wersje bo ja mysle ze 1.7 -1.8 a nie 1.3.2 prosilem aby juz nic nie pisac ale nie juz ktos musial znow zaczac naucz sie czytac co jest napisane i jak sie dany program nazywa ![]() Tracer Mod jak sama nazwa wskazuje to mod !!!!! RE: Cheaty - Grzancia - 07-15-2016 To trochę tak jakbym miała bułkę z serem,ketchupem,sałatą,szynką i czymkolwiek ale powiedziałabym głodnemu koledze,że nie dam mu bo mam zwykłą suchą bułkę. Zrobił się tu bałagan i to spory. Nie ma sensu nic dodawać Sniper. Hayer/Cichusek to oceni. RE: Cheaty - SniperAK_Games - 07-15-2016 i juz prosz nic nie pisac Grzancia ja sie zgadzam ale prosze juz chba 7 raz i nic aby juz nie pisac i tematu nie przedluzac RE: Cheaty - _CBS - 07-15-2016 (07-15-2016, 12:37)SniperAK17 napisał(a): tam nie ma X-Ray to jest stara wersja myszka jak mam teraz wersje bo ja mysle ze 1.7 -1.8 a nie 1.3.2 Podaję przykład z x-rayem, że jest to mod i cheat - jak tracers. To Ty się naucz czytać ze zrozumieniem i pisać, gdyż nawet potrafiłeś przekręcić mój nick. Tracers to cheat, nie mod. Ja zajmuję stanowisko, jakie pisałem w poprzednim poście. Z pozdrowieniami lub nie. @down Oj, miał się tu ktoś nei wypowiadać ![]() RE: Cheaty - SniperAK_Games - 07-15-2016 nawet nie zwracam na ortografie bo juz nie mam sil jak tak bardzo wam zalezy na tepieniu oszustow prosze bardzo zrubcie ts lub skype gdzie bedzie administracja sprawdzac bo i tak ten serwer jest nie zadbany a jak chczecie mode wam dac link do anty czita i w tedy wiekszosc serwer nie wejdzie bo cos ma ![]() |