![]() |
Kyria4444 - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Kyria4444 (/showthread.php?tid=39313) |
RE: Kyria4444 - ConnerPL - 02-11-2019 (02-11-2019, 11:07)Tiuma napisał(a): A no wtrącam się bo to jest faworka pomocniczku c: brak slow dla tego delikwenta , nie zachowuj sie jak przedszkolaczek który płacze o byle co. RE: Kyria4444 - Tiuma - 02-11-2019 Każdy wie ze oni cos do siebie czuja ziizik to pisal i inni tez pisza c: RE: Kyria4444 - ConnerPL - 02-11-2019 (02-11-2019, 11:11)Tiuma napisał(a): Każdy wie ze oni cos do siebie czuja ziizik to pisal i inni tez pisza c: Kyria ma chlopaka w realu c: i to nie jest tails RE: Kyria4444 - ZiiiZ - 02-11-2019 dobra usilnie probujecie nas sklucic takie jest moje zdanie ktos Sie we mnie podkochuje i ktos sieje ploty a my na serwerze mamy Siebie i dobrze o tym wiadomo wiec nie rozumiem po co to zamieszanie i proba perwersji jak i tak nie pozwole na to bysmy Sie we trujke poklucili o cos czego nie bylo wiem kto za tym stoi ale nie bede glosno tego pisac ![]() moge dac podpowiedz ze ta osoba co to wygaduje byla danego dnia kiedy krysia zostawila mi smutna tabliczke i od dawna gada na mnie glupoty -propo kalach milo to wiedziec ze dziala to w dwie strony ![]() -tail jest adminem i raczej nie gadalbym tak proszac Sie o bana ewidentnie widac ze stoi za tym jakis mulciak -co do krysi znamy Sie dlugo zawsze nam bylo wesolo i jestesmy dorosli wiemy co robimy -ksl jak mnie zaczol zle traktowac tak dalej to robi i za duzo gada badzmy szczerzy w wiekszosci obrazajac kogos -kenvi miala odejsc nagle podobno z mojego powodu i ze ja jestem wszystkiemu winien teraz to Sobie podsumujcie bo ja mam dosc tej afery i tych glupich plotek ktore nas tylko sklucaja RE: Kyria4444 - Tiuma - 02-11-2019 XD To dlaczego pisales ze oni się w sobie kochają? Żeby im dokuczyć oczywiście xd widziałem jak oszukales iooi na endstona a potem co pisales XD nie ma bardziej dwulicowego człowieka niż ty c: RE: Kyria4444 - ZiiiZ - 02-11-2019 (02-11-2019, 11:32)Tiuma napisał(a): XD ioooi mial dostac unbana na pewnym serwie za tego enda i jak dobrze wiesz nie nazywaj mnie oszustem skoro nigdy nikogo nie oszukalem nie daje pierwszy wlasnie z tej racji scamu i widziales jak go oszukalem xDDDDD to Ci dobre oddalem mu tego enda i zrezygnowalem z tej wymiany bo on zaczol mieszac tak btw chyba to jasne ze takich spraw Sie nie zalatwia na juz teraz bo to wymaga znajomosci i kontaktu by dostac unbana na najwiekszym serwie polskim non prem (02-11-2019, 11:38)ZiiiZ napisał(a):(02-11-2019, 11:32)Tiuma napisał(a): XD RE: Kyria4444 - Tiuma - 02-11-2019 czyli go oszukales bo widziałem ze mowiles mu ze będzie miał ub XDDD a endstona mu pewnie nie oddales złodzieju c: RE: Kyria4444 - ZiiiZ - 02-11-2019 zaraz wyfapiesz watek za obrazanie od zlodzieji gosciu kiedy to bylo zaraz poprosze Cichego o sprawdzenie danego dnia w logach RE: Kyria4444 - Tiuma - 02-11-2019 dawaj złodzieju i plotkarzu XD ok lec pisz o kyrii i tailsie dalej jak to robiles c: RE: Kyria4444 - ZiiiZ - 02-11-2019 nie bede banowac ci kolejnego mulciaka powiem tylko ze mi Cie szkoda mlody/a nie dam Sie sprowokowac randomowi zegnam moim zdaniem watek do zamkniecia |