Ostatni wątek - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Ostatni wątek (/showthread.php?tid=20033) Strony:
1
2
|
RE: Ostatni wątek - Monte6 - 05-02-2016 Weście dajcie mu 2. szanse RE: Ostatni wątek - _CBS - 05-02-2016 "Wes" sie ogarnij. Jesli puyan uzna, ze mu sie nalezy to da ub. Jak sam pisales i sie wymadrzales "Administracja wie co ma zrobic". RE: Ostatni wątek - _CBS - 05-03-2016 (05-03-2016, 06:51)WAAAAS napisał(a): Napisałem RACZEJ No to raczej ze nie di cb xDD wiesz, ze jest opcja usun post? XD wedlug nnie jak ktos dostanie perma to rozumie co stracil i zaluje swojego czynu. Tym bardziej, ze lucca jest aktywny.. A raczej byl.. Możnaby bylo sprobowac, jesli dalej bedzie wyzywal i cheatowal to dostanie perma bez ub. RE: Ostatni wątek - WAAAAS - 05-03-2016 Zauważ, gdyby lucca nikt nie zbanowal cheatowal by poki by mogl. I zgodze się że przestanie cheatowac... a po tygodniu itd. znow to samo. RE: Ostatni wątek - TooTta - 05-03-2016 Witam Czy Mozecie odbanowac mojego kuzyna jego nick to RS_TechEQxZzm on mi powiedzial zebym tu napisal ze sie poprawi i nie bedzie wyzywal nikogo i chce przeposic administracje poniewaz jego brat wszedl mu na konto i wypisywal wyzwiska itp. Prosze was administracja odbanujcie go on juz bedzie spokojnie gral, zmieni haslo zeby, mu brat nie wszedl na konto i znowu wyzywal innych .Blagam was administracja zrobcie to !!! .Mowi TooTta odbanujcie kuzyna RS_TechEQxZzm !!!!!!! RE: Ostatni wątek - WAAAAS - 05-03-2016 Żałuje? żałuje ale tego straconego lvl na pistoletach. (05-03-2016, 07:17)TooTta napisał(a): Witam Czy Mozecie odbanowac mojego kuzyna jego nick to RS_TechEQxZzm on mi powiedzial zebym tu napisal ze sie poprawi i nie bedzie wyzywal nikogo i chce przeposic administracje poniewaz jego brat wszedl mu na konto i wypisywal wyzwiska itp. Prosze was administracja odbanujcie go on juz bedzie spokojnie gral, zmieni haslo zeby, mu brat nie wszedl na konto i znowu wyzywal innych .Blagam was administracja zrobcie to !!! .Mowi TooTta odbanujcie kuzyna RS_TechEQxZzm !!!!!!! To w ogólnym, a nie w off topie. RE: Ostatni wątek - _CBS - 05-03-2016 Hahahahah nie. Wyzywal wszystkich wlacznie z adm. Byl strasznie wulgrany. Dobrze ze dostal perma i niech ub nie bedzie c: niech podziekuje "bratu". Co do luccy mysle ze sie ogarnie.. Wie co stracil i tego zaluje... Mysle, ze mozna dac mu jeszcze 1 szanse RE: Ostatni wątek - HubPlayGames - 05-03-2016 (05-03-2016, 07:17)TooTta napisał(a): Witam Czy Mozecie odbanowac mojego kuzyna jego nick to RS_TechEQxZzm on mi powiedzial zebym tu napisal ze sie poprawi i nie bedzie wyzywal nikogo i chce przeposic administracje poniewaz jego brat wszedl mu na konto i wypisywal wyzwiska itp. Prosze was administracja odbanujcie go on juz bedzie spokojnie gral, zmieni haslo zeby, mu brat nie wszedl na konto i znowu wyzywal innych .Blagam was administracja zrobcie to !!! .Mowi TooTta odbanujcie kuzyna RS_TechEQxZzm !!!!!!! ale ty smieszny jestes DD uśmiałem sie ^ RE: Ostatni wątek - WAAAAS - 05-03-2016 (05-03-2016, 08:13)lassem39 napisał(a): Co do luccy mysle ze sie ogarnie.. Wie co stracil i tego zaluje... Mysle, ze mozna dac mu jeszcze 1 szanseNo nie wiem. RE: Ostatni wątek - MELMAN - 05-03-2016 Nie chce nic mówić ale lucca ma już 2 bana za chwaty a pvpjestmoje też i nadal nie ma perma Tylko puyan może go odbanowac |