![]() |
Oculus samsung galaxy s6 - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Oculus samsung galaxy s6 (/showthread.php?tid=17793) |
RE: Oculus samsung galaxy s6 - Mateuu - 12-21-2015 (12-20-2015, 22:54)McKwadrat napisał(a): Typowy użytkownik apple. Mam srajfona to będę gnoić szajsunga i inne androidowe gówna do potęgi. Przepraszam miałem doświadczenie z szajsungiem wiec prosz wiem co mówie a innych firm z androidem nie gnębie bo mogą być lub ok ogolnie nie lobie androida bo lubi się scinac dlatego lubie iphony bo niezawodny systemik ios ![]() RE: Oculus samsung galaxy s6 - Ewe - 12-21-2015 (12-21-2015, 16:44)Mateuu napisał(a): Przepraszam miałem doświadczenie z szajsungiem wiec prosz wiem co mówie a innych firm z androidem nie gnębie bo mogą być lub ok Na święta powinieneś dostać słownikiem prosto w ten swój pusty łeb RE: Oculus samsung galaxy s6 - Mateuu - 12-21-2015 (12-21-2015, 20:39)Ewe napisał(a):(12-21-2015, 16:44)Mateuu napisał(a): Przepraszam miałem doświadczenie z szajsungiem wiec prosz wiem co mówie a innych firm z androidem nie gnębie bo mogą być lub ok Bosz cały czas piszę poprawnie... Raz napisałem na szybko z błędami a ty tu mnie obrażasz ;p RE: Oculus samsung galaxy s6 - AboundPL - 01-01-2016 Samsung - Świetny design, świetna jakość dźwięku, nawalone autorskich aplikacji, ale masz Custom ROMy Sony - najpiękniejsze nie są, ale za to jest najlepsza społeczność, dzięki której prawie na każdy telefon masz po kilka/kilkanaście systemów. HTC - szkoda gadać z systemami ;p Brzydkie i wgl Apple - HA HA HA. Płacisz za markę. Jakość wykonania kijowa, gną się, Patologia patentowa na szeroką skalę (np. opatentowanie odblokowywania ekranu poprzez przesunięcie paska w lewo (LOL)). Kolega podesłał mi specyfikację kompa i kazał obliczyć cenę. Mówię max 5k. Podsyła mi linka, że to jest sprzęt Apple, patrzę 17999zł ;__________; Xiaomi - jak dotąd najlepsze telefony - tanie, dobre, jakość wykonania w miarę, fajna społeczność, autorski system MIUI, który po prostu wymiata, rozwala konkurencję po całości Z takich telefonów ostatnio polecam LeTV X600. Za 600zł masz 3GB Ram, FullHD 5,5", 8x2.2GHz. No coś pięknego za tę cenę. A co do Oculusa XDDD Każdy by chciał to mieć, a nikt nie wie, że to jest sprzęt nie na dzisiejsze czasy. Narazie nie ma dobrych kompów potrafiących obsłużyć 2k@90FPS. Potrzeba do tego dwie karty graficzne za 3000zł, żeby to chodziło. No chyba, że chcesz mieć gunwo to taka za 1500zł też starczy ![]() Do twórcy wątki. Jaki kurna Oculus? XD Jak to jest po prostu taka kszynka do VR a nie pełnoprawy Oculus ![]() Byłem w Warszawie na targach i tam był Oculus. Straszna pikseloza, słaba grafika, wydajesz 6000zł na kompa a i tak wrażenia do upy XD RE: Oculus samsung galaxy s6 - FLP - 01-01-2016 ja kupiłem samsunga właśnie dlatego, bo na xda jest nt. mojego telefonu potężne community XD w applach to możesz sobie najwyzej jailbreaka zrobić, czy jak to się nazywa ;p McKwadrat - zauważyłem, że Ty lubisz się chwalić swoimi nowymi rzeczami XD zrób tą s6 zdjęcie tego oculusa ;p chciałbym chociaż zobaczyć jak wygląda .-. RE: Oculus samsung galaxy s6 - Mateuu - 01-01-2016 (01-01-2016, 14:38)AboundPL napisał(a): Apple - HA HA HA. Płacisz za markę. Jakość wykonania kijowa, gną się, Patologia patentowa na szeroką skalę (np. opatentowanie odblokowywania ekranu poprzez przesunięcie paska w lewo (LOL)). Kolega podesłał mi specyfikację kompa i kazał obliczyć cenę. Mówię max 5k. Podsyła mi linka, że to jest sprzęt Apple, patrzę 17999zł ;__________; 1. za markę ? proszę taki szajsung kosztuje podobnie 2.Jakość nie jest kijowa a po 2 KAŻDY TELEFON da się wygiąć a po prostu ktoś o sprawdźmy czy ip 6plus się wygina o zobaczcie wygoił się powiem ze to samo się zrobiło...btw. w 6s już i tak to naprawili 3.Patologia ? iOS jest lepszy od andro gunwa android może ci się ścinać... 4.Ja powiem że kompów od apple nigdy nie lubiłem...są na maxa słabe bo komp za 6 tyś a photoshop ci nie działa...Osobiście jeżeli chodzi o laptopy i pc to wole windowsa ale iphony i ipady sa spx i mają tego niezawodnego ios RE: Oculus samsung galaxy s6 - TheGardenPL - 01-01-2016 Oho, szykuje się shitstorm o to czy Apple to szajs czy nie. Idę po popcorn. Wysłane z mojego odkurzacza Zelmer 1100Z za pomocą tapatalk RE: Oculus samsung galaxy s6 - Mateuu - 01-01-2016 ja tek nie uważam a po 2 sony ma ładne telefony może nei sa takto super wygodne bo kwadrat ale kafle szkła z tyłu bardzo ładnie się prezentują lg mogą być tez spx i apple ale serio no ja miałem doświadczenia z szajsungami i były dupne ;p RE: Oculus samsung galaxy s6 - AboundPL - 01-01-2016 Samsungi są dupne ale te Trendy nie trendy co Frost ma XDDD Te droższe są fajne, tylko drogie ![]() I tak btw. Od momentu kupienia telefonu nie pamiętam, żeby kiedykolwiek się zaciął ;p RE: Oculus samsung galaxy s6 - Mateuu - 01-01-2016 (01-01-2016, 18:21)AboundPL napisał(a): Samsungi są dupne ale te Trendy nie trendy co Frost ma XDDD a jaki masz fon xD mi jakoś od monentu kupienia nić się nie zrąbało nie scieło i nie wygięło xD ta te trendy co Frost ma xd |