![]() |
|
Ub - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Nasze serwery: (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=116) +--- Dział: Classic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=92) +---- Dział: Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=103) +---- Wątek: Ub (/showthread.php?tid=48975) Strony:
1
2
|
Ub - Szachmatezziakuu - 02-04-2026 Minęło sporo czasu od tamtych wydarzeń. Dojrzałość przychodzi z czasem. Zostawiam pytanie, czy unban jest dziś brany pod uwagę. Pozdrawiam, Szachu RE: Ub - Errrixon - 02-04-2026 Potrzebujemy cie w naszym składzie! RE: Ub - DoMiNiKMIUSIC - 02-04-2026 Dejta mu szanse RE: Ub - zuk - 02-04-2026
RE: Ub - h3zquu - 02-04-2026 (Wczoraj, 02:20)DoMiNiKMIUSIC napisał(a): Dejta mu szanseXDDDDD. mam dac szanse czlowiekowi, ktory za wszelka cene probowal ublizac mi, serwerowi, wlascicielowi, administracji i do tego wykorzystywal bledy serwera, wyzywajac wszystkich pokolei i grozac? czy ty z ta prosba o unbana jestes powazny? pomijam juz fakt ze na kazdym koncie CHEATOWALES, a za to masz perma. z mojej reki unbana nie bedzie, ZAPOMNIJ. //edit: „minelo sporo czasu”, faktycznie - prawie rok od perma a kilka miesiecy od jednego ze 100 mulciakow. bardzo duzo minelo. RE: Ub - MrMati185 - 02-04-2026 popieram unbana. to co się stanie z szachem pokaże nam wszystkim, czy na tym serwerze są jeszcze równe zasady. no, bo trochę dziwnie to wygląda, gdy szethek wraca po kilku miesiącach, ponieważ cytuję: "w tym przypadku mozna powiedziec ze zasluzyl", choć dostał bana na zawsze, a szachu mimo prawie roku czekania i przeprosin dalej jest zbanowany RE: Ub - Szachmatezziakuu - 02-04-2026 (Wczoraj, 05:00)h3zquu napisał(a):(Wczoraj, 02:20)DoMiNiKMIUSIC napisał(a): Dejta mu szanseXDDDDD. Chyba zapomniałeś co pisałeś na dc Najwidoczniej na odczepke Nie pozdrawiam (Wczoraj, 12:38)MrMati185 napisał(a): popieram unbana. to co się stanie z szachem pokaże nam wszystkim, czy na tym serwerze są jeszcze równe zasady. no, bo trochę dziwnie to wygląda, gdy szethek wraca po kilku miesiącach, ponieważ cytuję: "w tym przypadku mozna powiedziec ze zasluzyl", choć dostał bana na zawsze, a szachu mimo prawie roku czekania i przeprosin dalej jest zbanowany Równe zasady były wtedy, gdy boczek był w administracji. Po przyjściu gracza h3zquu, który ma kija w czterech literach, gra wygląda już zupełnie inaczej. To jest tylko moje zdanie, bez urazy do H3. A co do wykorzystywania błędów serwera — gdyby nie to, nie będę już pisał po nickach — jak się dowiedziałem o błędzie serwera, wykorzystywało je trzech graczy, w tak małych kwotach, że nawet byście się nie skapnęli. Krótko mówiąc gdyby nie ja to do tej pory błąd był by wykorzystywany RE: Ub - Kruczekk - 02-04-2026 Można dać gościowi szansę zobaczymy czy zmądrzał czy dalej będzie się zachowywał jak poprzednio 😁 RE: Ub - h3zquu - 02-04-2026 (Wczoraj, 12:38)MrMati185 napisał(a): popieram unbana. to co się stanie z szachem pokaże nam wszystkim, czy na tym serwerze są jeszcze równe zasady. no, bo trochę dziwnie to wygląda, gdy szethek wraca po kilku miesiącach, ponieważ cytuję: "w tym przypadku mozna powiedziec ze zasluzyl", choć dostał bana na zawsze, a szachu mimo prawie roku czekania i przeprosin dalej jest zbanowanya ja jestem ciekawy czy ty choć trochę przeanalizowałeś to co napisałeś, bo mi się wydaje że napisałeś to tylko po to, aby mi dopiec. Publicznie każdy potrafi się wymądrzeć, a prywatnie nic się nie odezwiesz. sytuacja szetheka a szacha jest w zupełności inna i jest to decyzja cichego, podkreślam cichego, bo to był jego ban. dziwnie to wygląda, jak wy bronicie osobe toksyczną, która ewidentnie ma problemy ze sobą, skoro jara ją to że wejdzie na serwer 15+ osób, zrobi kilkadziesiąt multikont, które obraża mnie, cichego i serwer, zacznie wyzywać, cheatować a teraz prosi unbana jakby spokojnie przeczekał karę. no nie, to tak nie będzie działać. a ty mój drogi, powinieneś jak najmniej pisać o sprawiedliwości, skoro jak widzę na pałę piszesz o odbanowaniu gościa z drugim permem po roku czasu, gdzie w między czasie tworzył od zawalenia multikont obrażając każdego - od graczy po cichego/serwer a i jeszcze cheatując. Cytat:Równe zasady były wtedy, gdy boczek był w administracji. Po przyjściu gracza h3zquu, który ma kija w czterech literach, gra wygląda już zupełnie inaczej. To jest tylko moje zdanie, bez urazy do H3.co, unbana dać nie chcę to mam kija tak? dobry agencik jesteś, a tak na poważnie - i właśnie tutaj wyrażasz do mnie brak szacunku, nawet w głupiej prośbie o unbana. ja ci na discordzie pisałem prawdę, że jakbyś był ogarnięty i odczekał byś x czasu to bym się zastanowił nad zdjęciem perma, ale teraz? człowieku, ty zrobiłeś więcej szkód niż Wumil x lat temu. z tego co wiem koledzy z administracji też nie są za twoim odbanowaniem, więc oni też mają kija w czterech literach? ja ci nie dam unbana przez to jaki pokazałeś brak szacunku do nas i do serwera, po prostu dla mnie twoje zachowanie było/jest jedną wielką tragedią i nie wykazuje na to, żebyś się zmienił, ani trochę. a teraz ogólnie: nie rozumiem zachowania ludzi. człowiek notorycznie wbijał, obrażał każdego kogo mógł (były sytuacje), a wy go jeszcze bronicie i dajecie bezsensowny przykład Szetheka, który w tej sprawie nam dodatkowo jeszcze pomógł? ja na prawdę, nic za złe do nikogo nie mam ale zastanówcie się nad tym co piszecie, bo to jest bezsensowne i nic nie wnosi do tematu jak w przypadku mrmatiego (choć rozumiem skąd taka odpowiedź, ale prywaty nie będę wyciągał). na obecną chwilę nie zamierzam odbanowywać gracza Szachmatezziaku, nie wiem jak koledzy i cichy ale nie, z mojej ręki nie będzie po tym co zrobił, po tym co napisał i po tym jak się zachował w stosunku do mnie, graczy i administracji. trzeba mieć do każdego szacunek i się potrafić zachować, a nie przez rok odwalać trzodę i prosić później o odbanowanie, nie nie. RE: Ub - Szachmatezziakuu - 02-04-2026 (Wczoraj, 14:42)h3zquu napisał(a):(Wczoraj, 12:38)MrMati185 napisał(a): popieram unbana. to co się stanie z szachem pokaże nam wszystkim, czy na tym serwerze są jeszcze równe zasady. no, bo trochę dziwnie to wygląda, gdy szethek wraca po kilku miesiącach, ponieważ cytuję: "w tym przypadku mozna powiedziec ze zasluzyl", choć dostał bana na zawsze, a szachu mimo prawie roku czekania i przeprosin dalej jest zbanowanya ja jestem ciekawy czy ty choć trochę przeanalizowałeś to co napisałeś, bo mi się wydaje że napisałeś to tylko po to, aby mi dopiec. Publicznie każdy potrafi się wymądrzeć, a prywatnie nic się nie odezwiesz. sytuacja szetheka a szacha jest w zupełności inna i jest to decyzja cichego, podkreślam cichego, bo to był jego ban. dziwnie to wygląda, jak wy bronicie osobe toksyczną, która ewidentnie ma problemy ze sobą, skoro jara ją to że wejdzie na serwer 15+ osób, zrobi kilkadziesiąt multikont, które obraża mnie, cichego i serwer, zacznie wyzywać, cheatować a teraz prosi unbana jakby spokojnie przeczekał karę. no nie, to tak nie będzie działać. a ty mój drogi, powinieneś jak najmniej pisać o sprawiedliwości, skoro jak widzę na pałę piszesz o odbanowaniu gościa z drugim permem po roku czasu, gdzie w między czasie tworzył od zawalenia multikont obrażając każdego - od graczy po cichego/serwer a i jeszcze cheatując. Dobra typeczku posłuchaj teraz po 1 nie wyzywalem serwera tylko CIEBIE co do kija w 4 literach to chyba cały serwer to powie, że go masz. Co do mulciakow już to omawialiśmy przecież na DC, pisałem ci, że dziesiątki "mulciakow" nie są moje możesz sobie posprawdzac IP, najpierw sprawdź potem pisz. chcialbym dodac ze kija w 4 literach masz tylko i wylacznie TY, kazdy to powie ale kazdy sie boi bo im przeciez wklepiesz MUTE albo BAN |