![]() |
[PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: [PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka (/showthread.php?tid=12386) Strony:
1
2
|
[PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - PanMateuszek - 01-01-2015 Czołem, chciałbym się przed wami pochwalić moją 'budowlą' wykonaną na serwerze sky-land.pl, a dokładniej PRISON sky-land.pl. Miałem dość długą, bo około roczną przerwę związaną z Minecraftem, ale mam nadzieję, że wam się spodoba. Zapraszam do oceniania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SSy czyste bez obróbki, nie miałem na to czasu. RE: [PIRSON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - FLP - 01-01-2015 Pisze się "PRISON". XD i chyba takie cuda do offtopu RE: [PIRSON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - TheGardenPL - 01-01-2015 Ciekwy pomysł na płot i dach, jednak z boku ten dach wygląda... dość dziwnie. Ale dobór surowców - bardzo dobry, nie jest ani za ciemno, ani za jasno. Ogólnie 9/10 (Fishu pewnie da 6/10 ale mam to gdzieś) Btw #1 - współczuję sąsiadom, będą wściekli że masz taką budowlę Btw #2 - Na przyszłość, lepiej pisać takie coś w offtopie RE: [PIRSON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - PanMateuszek - 01-01-2015 (01-01-2015, 01:59)FLPlayGamesAgain napisał(a): Pisze się "PRISON". XD i chyba takie cuda do offtopu Literówka, poprawione. (01-01-2015, 02:12)TheGardenPL napisał(a): Ciekwy pomysł na płot i dach, jednak z boku ten dach wygląda... dość dziwnie. Ale dobór surowców - bardzo dobry, nie jest ani za ciemno, ani za jasno. Musiałbyś zobaczyć go na żywo - w ogóle inny efekt, na zdjęciu inny. Jeżeli jesteś zainteresowany, to zapraszam na odwiedziny In Game. Dodam jeszcze, że jest to autorski projekt - spontan. RE: [PIRSON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - Varille - 01-01-2015 Ten dach, jest zbyt wąski... Bądź za szeroka ta góra. RE: [PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - CruQ - 01-01-2015 mi się bardzo podoba ten płot. Bardzo dobre wykorzystanie drewnianych przyciskow oraz lnian. Tylko że nie przepadam za domkami z drewno... I wole bardziej większe. Twoj domek wydaje się taki mały. Dam ci 8/10. Bo mały domek RE: [PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - Mimik888 - 01-01-2015 Ten dach z boku... Bezcenne ;P 9/10 ![]() RE: [PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - raYzzzU - 01-01-2015 Fuuuu nienawidze tekiego drewna (tropikalne) strasznie go nei lubie od kad mialem cala wyspe z tego na sky bloku RE: [PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - Asriel - 01-01-2015 (01-01-2015, 14:08)raYz1443 napisał(a): Fuuuu nienawidze tekiego drewna (tropikalne) strasznie go nei lubie od kad mialem cala wyspe z tego na sky bloku Ortografia jak u Mateuu... RE: [PRISON][sky-land.pl] Domek PanaMateuszka - Jawel - 01-01-2015 Tropikalne deski są brzydkie Więc mi się nie podoba daje yyy... 6/10 1 pkt za budowę 1/1 4 pkt za pomysłowość 4/4 3 pkt za symetrię 1/3 2 pkt za koniec 0/2 |