Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

@"Mrs. Darkness" Super ale ja dostaje spam od losowych osób
Po prostu miej to gdzieś co do ciebie piszą i po sprawie, co za problem
A nie dam całemu serwerowi ignore bo gra straciła by sens xD
Nie wiem w jaki sposób można kogoś prowokować słowami "kocham cię" xDD
@h3zquu ja mam ich na ignore ale oni piszą to losowych osób i piszą aby przekazać kocham cie itp.
jestem ciekaw czemu moderacja wyższego szczebla nie kara za to Big Grin
mam lepsze sposoby do rozwalania komuś mechanizmów nie będąc dodany chodź przyznam że osoba co ci tak zrobiła zaimponował mi Big Grin
haha xD
XDDD
spoko doczekasz się
mial byc 40 ale cos zle policzylem :c
mmmm zabijaka 39 ban
a jak ci cos w graczach nie pasuje to sam odejdz, proste.
istnieje cos takiego jak /ignore oraz forum. Jak sie korzystac z tego nie potrafi to potem sie nie dziw ze przez prowokacje masz bana.
A Państwu już podziękujemy
Jeżeli coś na mnie człowieku masz to dlaczego tego nie zgłosisz?
I wiec że ja dzieciarni takiej mam też dość. A to że wylałem wasze śmieci i to nie wszystkie xD to już zaczeliście spinać tyłeczki i sie wykłócać bo nie lubicie jak są na was dowody Big Grin
I tak jak masz taką możliwość możesz odejść z serwa przynajmniej nie będę czytał od kogoś że bartuś cie kc i daj mu ignore bo chce do cb napisać
Bartosix droga wolna uwierz odciążysz serwa z dzieciarni Big Grin A obwiniam CBS tylko dlatego za jedno, Widzi 1 stronę a nie 2 i kara osobę która jest prowokowana w szelaki sposób nawet takimi głupimi tekstami jak / kc sniper (to normalnie nie prowokacja wcale) / Za to obwiniam CBS a mute za cyt. Odwalcie sie odemnie na 2dni dobre