istnieje cos takiego jak /ignore oraz forum. Jak sie korzystac z tego nie potrafi to potem sie nie dziw ze przez prowokacje masz bana.
Archiwum Shoutboxa

I wiec że ja dzieciarni takiej mam też dość. A to że wylałem wasze śmieci i to nie wszystkie xD to już zaczeliście spinać tyłeczki i sie wykłócać bo nie lubicie jak są na was dowody 

I tak jak masz taką możliwość możesz odejść z serwa przynajmniej nie będę czytał od kogoś że bartuś cie kc i daj mu ignore bo chce do cb napisać

Bartosix droga wolna uwierz odciążysz serwa z dzieciarni
A obwiniam CBS tylko dlatego za jedno, Widzi 1 stronę a nie 2 i kara osobę która jest prowokowana w szelaki sposób nawet takimi głupimi tekstami jak / kc sniper (to normalnie nie prowokacja wcale) / Za to obwiniam CBS a mute za cyt. Odwalcie sie odemnie na 2dni dobre
A obwiniam CBS tylko dlatego za jedno, Widzi 1 stronę a nie 2 i kara osobę która jest prowokowana w szelaki sposób nawet takimi głupimi tekstami jak / kc sniper (to normalnie nie prowokacja wcale) / Za to obwiniam CBS a mute za cyt. Odwalcie sie odemnie na 2dni dobre Sniper ja wiem że ci tylko chodzi o jedno zebym odszedl chcesz powiedz załatwi sie...