Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

dostali bany
gracze z cls poczuli sie obrazeni
ciekawe czy to samo bys pisaljakby pomocnika nie miala
nic wiecej Ci nie wyjasnie jesli nie zrozumiesz, ze to co ona napisala nie jest wyzwiskiem
przez ta faworke, bedzie wiecej twgo
faworka +
ale jak ja napisze gowniany pomocik to ban
czyli ona moze wyzywac innych graczy i inne tryby i bana nie ma
kurla mute na tym adeventure za raklame skylanda xD
i dalej brakuje, bo w odstepach czasowych dalej zdarzaja sie zbedne komentarze.
po prostu takie sytuacje nie powinny miec miejsca. zapewnia nam to wzajemny szacunek, ktorego godzine temu na adventure zabraklo po obu stronach
sam nie mam pojecia co zrobilbym w momencie, gdy nagle kilka osob zaczelo by mnie obrazac na chacie, wiec nie moge powiedziec, ze Wennar zrobila zle, albo ze zrobila dobrze
najlepiej zrozumiesz obecna sytuacje jak postawisz sie na miejscu wennar w momencie gdy zlecieliscie sie na adventure. ja jestem jednostka wybitna i nigdy do takiej sytuacji nie doszlo "na mojej warcie", ale z doswiadczenia wiem, ze nie kazdy jest w stanie zalagodzic kazda sytuacje, ktora moze doprowadzic do bojkotu czlonka administracji
nie dalo sie tego na spokojnie zalatwic, tylko trzeba bylo wolac nastepne osoby, co nie?
czasem mnie nie dziwi opinia innych o classicu, bo tu niektorzy pokazali swoje, jak weszli po waszej akcji.
bo ona sobie za duzo pozwala
i nie boczek, ban nie jest sluszny
tez taka ochrone chce
eh, wennar jwst pomocnicza i moze obrazac inne tryby i graczy, a jak ja napisze xos to ban ba 3 dni, gdxie tu sens?
Wieem ty to fenomen