Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Zdecydowanie wolę te sojusze od insta-kill combo
ale zeby to jakkolwiek funkcjonowalo bo na razie mowie gdyby nie to ze konczy mi sie amunicja to bym wszystkich pistoletem robil
niemowie tutaj o zrobieniu ze snajerki i sota znow op broni
tak tylko wiesz teraz nowa edycja wiec licze ze troche wezma pod uwage krytyke graczy i cos tam podzialaja z bronmi
a cos dziala na tym serwerze poprawnie? xD
na starej edycji też niektóre nie działały tak jak powinny ;v
problematyczne moze byc po prostu zabicie kogos z sojuszem z powodu ograniczonej amunicji i niektore broie mam wrazenie ze nie dzialaja tak jak powinny
nje o 00kox...
mowisz o mnie? bo nie wydaje mi sie zebym plakal xd
mmm widzę że gracz który biegał z gnagiem i fokusował ludzi snajperką płaczę bo już mu tak to nie będzie wychodzić...
polowe tego syfu to mozesz sam sobie przeniesc zóókó
tyle od niby legendarnego gracza
nie wiem jak sytuacja wyglada do konca z nowymi bronmi ale troche faktycznie wydaja sie na jedno kopyto ewentualnie pistolet ktory jest darmowy robi wieksza robote niz te bronnie kupne
dla mnie dla plus bo jest jakies wyzwanie bo gdy ja sie dorobilem snajperki to juz moglem kosic cala mape
tryb jest okej po prostu trudniej bedzie cos zdzialac przeciwko sojuszom bo bronie nie zabijaja na hia co powoduje zmniejszenie% szansy na zabicie gangu przed tym jak oni zbaija ciebie
to ja sie wypowiembo widze ze ktos sie w watku za wszystkich wypowiedzial
No ale źle jest bo snajperką się nie da nabić miliarda K/D
Poniekąd prawda. Grało tak mało osób że nawet drużyny w OW by się z nich nie sformowało.
tak gracz i jego multikonto Tongue
reszta przestala jak bardzo snajperka byla zepsuta