a mowilem nie dawajcie mu unbana
Archiwum Shoutboxa
Ja nie bede sie dawal i niech tez administracja uspokaja jak pisze w moja strone bo nie bedzie tak ze on robi co chce siema
Ja rozumiem to niech om tez odnosi sie do mnie z kulturą i szacunkiem bo nawet jesli go z całego serca nienawidzę to szacunek jakis do niego ale jesli on go nie ma no to sorki
Kniper, proszę nie obrażaj go :c, wiesz w jakiej sytuacji jesteś a takie prymitywne zachowanie nie polepsza Twojej sytuacji
To kim on jest dzieci i ryby głosu nie maja wiec niech sie przymknie dupsko widać nadal go piecze bo ub mam XDD
Bo gdybym był taki jak wczesniej to uwierz mi oerms bym mial w 5 minut wiec frisk ładnie mówiąc milcz bo szkoda mi krwi na tskiego ciecia
Frisk szukasz problemu tam gdzie go nie ma zainteresuj sir soba a co do tego Toiru nie biorę tego do siebie spokojnie aczkolwiek żałuję ze loglem ale gram czysto chociaż potrafie juz uczciwie grac.
jak zmienil nick na "Boczek_" to zalatwil sobie unbana, bo toiru kiedys zbanowal ten nick za podszywke
malo tego niektorzy mu admina nawet daja zeby za chwile go wywalic za naduzywanie uprawnien